חזרתי...

xxgatxx

New member
חזרתי...

=\ בייס מאנג'י וכן אני יודעת שפתחתי הודעה חדשה. תהנו לצרוח עלי.

Radio Joe

New member
גת...

אני עומדת ממש להתחרט על ההודעה הזו אבל... את לא יכולה פשוט "לחזור" כל כמה זמן, לשים דולי שלך בהודעה ולצפות לחיבוקים. אני יודעת שקצת קשה לך והכל... אבל זה פשוט ש... אוף נו לא חשוב. *להתעלם*

xxgatxx

New member
יאנה... אני עוזבת... =)

לא ציפיתי לחיבוקים. לא ראית שציפיתי לצרחות? וחוץ מזה אני רואה שלא השתנתם. כולם אותו הדבר. לצרוח על הודעות חדשות. האמת שיש לי עוד דוליז אבל לא חזרתי בשביל זה חשבתי שיהיה לי נחמדלחזור. כנראה שטעיתי. ביי לכולם. היה ממש חרא לראות את התגובות המאנייקיות שלכן שוב =)

Radio Joe

New member
מה תגובות מאנייקיות?

מה תגובות מאנייקיות? את לא רואה את ההודעות למטה? :\ [יופי שאניארגיש כמוחרא אבל העיקר שלכםטוב]

זה היה קצת מוגזם

יאנה אמרה מה שהיא חושבת, סבבה. אבל נראה שאת מגיבה קצת שלילי אליה, לא? את לא חייבת להתייחס לכל מה שכל אחד אומר. לכל אחד יש דעה שונה ואם היינו מתייחסים לכל אחד ולדעה שלו ברצינות, מזמן היינו מתחרפנים, כולנו. אני לא חושבת שיאנה כעסה על ההודעה החדשה, אלא על הדפוס של לעזוב-לחזור-צומי וכו'. בכל מקרה, ברוכה הבאה.

GalGul000

New member
מה?

אבל אני אוהבת גת
אל תלכי
גמני לא מבינה את הקטע. סך הכל הודעה חדשה. העולם לא הולך להתפוצץ בגלל זה.

GalGul000

New member
אני מדברת בכלליות.

אף פעם לא הבנתי את הסקילה על הודעות חדשות. כאילו בסדר, ברור שזה חשוב שיהיה סדר... אבל מידי פעם זה לא הורג אף אחד.

P oo k a

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifאני לא חושבת

שההודעה החדשה שלך הייתה זו שהפריעה לה. וכרגע, לפי ההודעה שלך, לי נראה שאת רק מחפשת תירוץ לעזוב/לצומי וכו'. אם את באמת רוצה לחזור לפורום, אז תפסיקי עם כל הדעות השליליות שלך עלינו. מאיפה לך שאנשים עדיין כאלו. גמכן- ''תגובות מניאקיות'' , אפילו אחת אני לא רואה בשירשור הזה. כן, גם של יאנה זו לא תגובה מניאקית. היא סך הכל אמרה שאת לא יכולה לבוא, לעזוב, לחזור, לעזוב, לחזור.. וכו'. ובאמת, אם נראה לך שלא השתננו, ואת כבר מצפה מאיתנו לרע, אז למה את חוזרת?:|.

הזיות, הזיות..

לא היו פה שום תגובות מאנייקיות ואת היחידה שדברה על הודעות חדשות. מה את עושה דרמות מכלום?

2ofir

New member
האמ...

אם ציפית לצרחות אז למה חזרת, ואת חושבת שלא הישתננו, ושאנחנו מאניקיות, אז בשביל מה לחזור? מסכימה עם יאנה, הייתי חייבת, סורי.

א ל א ו ר

New member
../images/Emo45.gifמסכימה...

*ובורחת* סליחה? חייבת להסכים *ולברוח יותר מהר מקודם*

גת אני אוהבת אותך,

אבל אף אחד לא צרח עלייך.. את בעצמך אמרת שאת מצפה לצרחות, אז את חוזרת ועוזבת? אני לא מבינה :S

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifכולם התנפלו על גת,

אבל למה לעזעזל היא לא יכולה לעשות קאמבאק? אני יודעת שאולי היא עושה קצת יותר קאמבקים מילדות אחרות, אבל זאת גת שלנו ובעצם גם לכל אחת יש זכות לעשות מה שהיא רוצה כל עוד זה לא פוגע באחרים. אני לא חושבת שזה שהיא חזרה פגע במישו.

2ofir

New member
העהע

אבל היא עושה קמבים בכל קמבק היא שמה דולי והיא ידועת את החוקים
וזה אל עניין החוקים היא כאיול באה בשביל צומי הלכתי חזרתי אם משהו באמת ירצה לעזוב בלי צומי הוא יעזור בשקט ויחזור בשקט... וחוצמזה היא ציפתה לצעקות והיא אמרה שלא הישתתננו והכל והעההע זה מעצבן |חבולה||נסקלתת|

למעלה