חזרתי!

nWkobi

New member
חזרתי!

כן כן אנשים ואנשות לקראת העונה העשירית אני חוזר לכתוב בפורום. רובכם בוודאי ישאלו למה לא כתבתי כל הזמן הזה,אז אני אשתדל להסביר בקיצור ולענין,ובלי ויכוחים: כמו שחלקכם יודעים,אני אחד מהחברים הפעילים והותיקים של הפורום.לפני תקופה מסוימת חשתי שלא בנוח עם דברים מסוימים שקרו בפורום(מי שצריך לדעת במדויק יודע) ולכן החלטתי שלא לכתוב עד שתהיה סיבה לכך. לכבוד הגעת שידורי העונה העשירית לערוץ 10 החלטתי לחזור לכתוב..ואני רוצה רק להדגיש שזה לא אומר שאני שיניתי את דעתי על אותם דברים שקרו , דעתי על הדברים האלה נותרה בעינה. יום(ולילה) טוב ושנת לימודים פוריה למי שלומדים, קובי. ER FOREVER!

er 4ever

New member
או שלום../images/Emo12.gif

ממך לא שמענו שנים... העיקר שחזרת

nWkobi

New member
חחח כן אה?

1.אני במסנג'ר אפשר להגיד שלום לפעמים... 2.חזרתי משתי סיבות: שידור עונה 10 וחשוב יותר,להוכיח שעדיין ותמיד אכפת לי מהמקום הזה בניגוד לחלק מהאנשים פה וזה חבל שכך..

nWkobi

New member
שלום..

שירה וגם נופר,שלא תבין לא נכון,אין לי בעיה עם אף אחת מכן,אבל אני חושב שהאנשים שרשומים בכותרת של הפורום צריכים להוות דוגמא לשאר,להיות הכי פעילים..וכאן הם הכי לא.

er 4ever

New member
קובי... קודם כל../images/Emo27.gif

לא היית פה תקופה. אם תרצה או לא, דברים השתנו
עכשיו הפורום קצת שומם, אבל אם תסתכל חודש-חודשיים אחורה תראה שהוא היה פעיל מאוד. האמת
נמאס לי מכל ההתווכחויות האלה, איתך ועם שירה, על מי פעיל ומי לא... נמאס לי לתת דין וחשבון כל פעם מחדש. השקעתי פה ועשיתי הרבה דברים (כמו סיכום שבועי, שרשורי פרק ועוד דברים בניהול ושיפור הפורום שלרוב לא רואים ממבט ראשון), זה שאני לא יושבת על הפורום וכותבת הודעות בלי הכרה לא אומר שאני לא משקיעה בפורום\לא קוראת\לא משרשרת הודעות ושאר הדברים. אז בבקשה
מספיק עם ההתנצחויות האלה של מי כותב יותר ומי פחות, כי מאז שאני מנהלת
הבנתי שכמות הכתיבה היא לא מה שמשנה. מקווה שאתם מבינים

למעלה