חזרתי

sela v

New member
חזרתי

מטיול שהיא אמור להיות 3 ימים עם האופניים בנורמנדי, ליומיים. בשבת קמתי מאוחר, ולכן פספסתי את מעבורת הבוקר לנמל שנקרה לה האבר-Le Havre. זו דרך אגב הדרך הכי זולה להגיע לחלק זה של צרפת כהולך רגל מאנגליה, ובעוד כחודש חברת P&O שמריצה את הקו, מתכוונת לסגור אותו. המחיר של נסיעה הלוך ושוב כולל האופניים בספינות שלא מפליגות בלילה הוא 8.5 פאונד לכיוון, בלילה יש תוספת שמתחילה ב-5 פאונד עבור מושב. ביציאה מהמעבורת, מכיוון שלא ידעתי איפה להעביר את הלילה, שאלתי את אחד מבעלי הקראוון אם יש בלה הארב אתר קמפינג. הם היו זוג צרפתי שחזרו מ-3 שבועות עם הקראוון שלהם בבריטניה, והעמיסו את האופניים שלי על האוטו שלהם, ולקחו אותי לקמפינג שנמצא בגבעה במרכז העיר. לה האבר הוא אחד מהנמלים הגדולים בצרפת. משם דיוושתי להונפלור-Honfleur. הטיול מתחיל מכאן, ואורכו הוא כ-150 ק"מ ל-3 ימים, אבל לי היו רק יומיים, לכן ביום הראשון במקום לסע בדרכים הכפריות חתכתי, ובמקום לישון בכפר של היום הראשון דילגתי לעיירה של היום השני בשם Lisieux. הטיול התחיל ברכיבה לאורך כביש החוף עם הוילות המפוארות של הפריזאים המגיעים לבלות פה את סוף השבוע שלהם, והמשיך בדרכים הכפריות של נורמנדי. את המסלול לקחתי מהספר Cycling של לונלי פלנט. ישנתי בקמפינג שמחיר ללילה הוא כ-4 יורו, אין זול מזה, ולכן כל היומיים עלו לי פחות מ-40 יורו, וזה כולל סיור במזקקה (שמכינים בה סיידר), גלידות, קרפ בקרפיה, בגטים, גבינות ובשרים במעדניות והלינה בקמפינג. התמונות יגיעו היום בערב, ולא לצפות למשהו, כי לא צילמתי הרבה, העדפתי לנשום את הנופים, מאשר לעצור ולצלמם. המסלול עצמו מוגדר בספר כקל עד בינוני, והוא לא היה קשה במיוחד, מלבד איזה שתי עליות שהיו קצת קשות בחום הקיצי (25 מעלות) של אזור נורמנדי.

natyh

New member
הטיול בנורמנדי

סלע נראה לי שהטיול שלך מתאים יותר לקומונה הישרדות וספורט אתגרי ששם מטפלים בטיולי אופניים יותר בהרחבה , וכמיוחד במתכונים לאעילת שבלולים וגבינות שזו ללא ספק הישרדות . אז אני ממליץ לך להעביר את הסיפור שלך לשם . חוץ מזה בנושא תקלות אופנייםהמנהל שם צבין היטיב ופה לא יוכלו לעזור לך . מומלץ . נתי

natyh

New member
ובינואר סלע

קומונת הישרדות יוצאת למסע אופניים של 2000 ק"מ במצריים סיני אורגדה קהיר אסוואן עד אכו סימבל . אז תתחיל להתאמן חזק , ואם תעבור את המבדקים נשמח לצרף אותך אלינו . לגבי מזון בדרך אני אצטט את תשובת המנהל למונה פה בעניין הזה הציוד רגיל ורק את התרמיל מחליפים תיקי אופניים ... אגב עם תשובה כזו יפתיע אותי אם תשרוד איתנו אפילו 20 ק"מ אבל שמע בא תפתיע אותי . ניתן לך הזדמנות.

sela v

New member
אני לא חושב ככה

אבל זכותך לחשוב ככה. הטיול הזה הוא ממש לא אתגרי, ודומה יותר לטיול תרמילאי שעשיתי במדינות שונות.

sela v

New member
אני רוכב על הכביש

סגנון הטיול בשטח הוא שונה לטיול בסגנון כזה אלא אם כן בוחרים לסע על דרכי עפר קלות, אבל אולי אני טועה, והמומחים יתקנו אותי.

sela v

New member
ולתמונות

ארוחת הבוקר ביום ראשון, המעדניות של Harfleur.

sela v

New member
הטירה של על שמה נקראת

המזקקה, והכניסה לטירה לא אפשרית, כי זה בית פרטי.

froggirl

New member
אחלה טירה!

כחובבת מושבעת של טירות ומעריצת אבירים... נראה שמאוד נהנית וזה העיקר! התמונות מקסימות ד"א הייתי בלה האברה יש שם אחלה מסעדות ונוף מקסים!! אבל המון המון רוח... זהירות לא לעוף FROG

Yo-man

New member
בדיוק במסעדה שממול

אכלתי ארוחה של צדפות ובירה
ולגבי התמונה של טרוביל - גם אני צילמתי את התמונה, והיא לא נראית כמו במציאות, מכון ? נורא קשה להכניס את האווירה של המקום לפריים שלמצלמה. יופי של תמונות, נשמע שהיה לך ממש כיף.

Yo-man

New member
אני אנסח מחדש

החלטת להוציא את המצלמה זה כי מה שראית היה ממש יפה בעיניך. כשראית את התוצאה זה נראה פחות טוב מהמציאות, לא ?

למעלה