חזרתי.

חמדונה

New member
חזרתי.

לארץ, לפחות. אז... תקציר של "מה עשינו?" שאני אדע איפה אנחנו?

Reution

New member
Wellcome to Israel ../images/Emo13.gif

היי אז מה היה לנו עד היום?
לא הייתה לנו התקדמות מעשית בתקופה שלא היית, וזאת בגלל אי הסכמה מסוימת אך התקדמות רעיונית היתה. אני אדבר איתך בזמן הקרוב ואעדכן אותך בהכל.

o0Invisible0o

New member
../images/Emo133.gifיש לי שאלה.../images/Emo3.gif

למה הפורום? כל דבר אתם דנים בו בין עצמכם, בין החברים הקרובים..השאר לא יודעים מה קורה..למה לא לנצל את הפורום ולהעלות דיונים על גביו? מה הייתה אי הסכמה? לאיזה כיוונים אתם מתכוונים להתקדם כרגע? מי בדיוק החברים שקוראים את הדו"ח בימים אלו? משהו..?

חמדונה

New member
מסכימה.

כרגע, לפי מה שאני רואה, יש שני אנשים שלקחו על עצמם את ניהול הארגון, ולא משתפים אף אחד אחר בכלום. לא קורה שום דבר עם כלום. אני חושבת שאם המצב יימשך, וההתעלמות מחברי הארגון תימשך (ואני לא מדברת על עצמי, אני מדברת על חברי הפורום שאינם יו"רים ולכן לא חלק בכלום) כמו שהיא היום, הארגון ידעך מהר מאד.

o0Invisible0o

New member
../images/Emo133.gif../images/Emo12.gif

זאת רק אני או שנעלמה ההודעה שלך בקשר לפגישה היום..?

Reution

New member
היא נמחקה

כי אנחנו לא חושבים שכרגע הפורום הוא מקום לדבר על הישיבות והפגישות של הארגון. אשמח לענות לך או לחמד בפרטי.

Reution

New member
הסבר...

תראי חמד, אנחנו בכלל לא מתעלמים מהאנשים אבל חשוב להבין שזה בעיתי לשלב כל אחד בתהליך בניית הארגון. בתור ארגון שעובר תהליך בניה כבר כחודשיים והדברים הם מאוד דינמיים זה קצת בעיתי לשלב אנשים חדשים בתהליך של הקמת הארגון, העקרונות שלו, דרכי הפעולה שלו וכו' וכו'. ברגע שנגבש את עקרונות הארגון, את הדרך ואת החזון שלנו אנחנו מתכוונים להגיע למטרה העיקרית והחשובה שלנו- לשלב כמה שיותר תלמידים במסגרת הארגון ובמסגרת הפעילות של הארגון. זה ממש חשוב לנו, ובשביל זה אנחנו פועלים ומקימים את הארגון, כדי שהוא יהווה במה ומקום שבו תלמידים יוכלו להיות פעילים ולתרום. אך השלב הזה לא יקרה כרגע. אני מקווה שזה יקרה כמה שיותר מהר. לכן כרגע הפורום משמש ליצירת קשר איתנו. אנו מוכנים ונעשה כל דבר כדי לענות על כל שאלה או בקשה שקשורה בעיקר למערכת החינוך . הפורום הוא בעיקר למענה לפניות התלמידים ולפתיחת דיונים מעניינים בנושאים שונים ומגוונים. אני מקווה שהנקודה שניסיתי להבהיר ברורה. המשך שבוע נעים רעות

היי לכולם

אני חדשה.... ואני מאוד אשמח להצטרף אליכם..:) קוראים לי מור אני בת 14 וחצי ... ואני מאוד מאוד אשמח להכיר אנשים חדשים...

חמדונה

New member
שבוע טוב גם לך.

ואת לא חושבת שלחברי הארגון, שמשקיעים זמן ואנרגיות בארגון (כן, גם הודעות בפורום זה זמן.) , יש את הזכות להיות חלק בבנייה שלו? אם ככה, אולי היה עדיף לשמור על חשאיות בכל הנוגע לארגון ולפתוח אתץ הפורום וכו' וכו' רק אחרי שהכל כבר קיים.

למעלה