חזרתי..

חזרתי..

זהו, זה נגמר. רצועת עזה שוממת. אין כל נפש חיה, מלבד חיילים השומרים על האזור. לא כתבתי פה שבוע שעבר מפני שלא יכולתי. הגעתי הבייתה ורציתי לשכוח. נשברתי. נשברתי מקסם המקום, נשברתי בגלל זוג העיניים של שילה הקטן שסיפר לי על המקום, נשברתי בגלל הטלאי הכתום והמזורגג,נשברתי מהנערה שצעקתי עלי מילות שווא. פיניתי את מורג וגן אור. בין היישובים היפים ביותר שהייתי בהם. כאב לי כמו שלא כאב לי מעולם. בכל העת האמנתי שזה הדבר הנכון, וכך אני חושבת גם היום. אבל קשה להתעלם מהעובדה שאנשים גרו שם. בטח מפתיע אתכם לקרוא שדווקא אני, בעלת דעות כל כך שמאלניות, נשברתי, בכיתי, זעקתי. אבל זו המציאות. על דבר אני שמחה וגאה. אני שמחה על הדרך בה פיניתי את האנשים האלה. דרך של כבוד ורגישות. ניסיתי לגרום כמה שפחות כאב לאנשים האלה. אני שמחה שהאנשים האלה שוב "בארץ". מוגנים כמו שמעולם לא היו! אולי ביום מן הימים אני אפתח את קופסת הברזל בלב ואספר לכם מה היה שם. בינתיים, אני לא רוצה להיזכר.. חיילי צה"ל, חיזקו ואימצו!

KatyRose

New member
רואה? אמרנו לך

ואת רק צעקת וקטלת הצלקות נשארו, עשית רושם של אחת מה זה מגעילה בפורום ובגלל מה? בגלל דברים שאין לך מושג בהם העיקר צעקת ונופפת בדיעות המטופשות שלך עם סימני קריאה רבים כמו ילדה קטנה ומתלהבת שלא מבינה כלום אבל לפחות הבנת, בדרך הקשה, אבל הבנת שגם מתנחלים הם בני אדם. חבל שהיית צריכה לקרוע ילד מהבית שלו כדי ללמוד את זה.

יקרה שלי,

תמיד ידעתי שזה דבר קשה. לא הייתה לי שום בעיה עם מתנחלים. רק עם מתנגדים. קיצוניים. חבל שלא הבנת את זה דרך המילים שלי. כפגשתי בבחור עם הטלאי הכתום, הפכתי לקיר נגד רגשות. שום רגש לא היה לי לאותו בחור. גם לא טיפה של כבוד. כל אלה שנשענו על מחאה השוואתית של שואה, או קיצונית נגד החיילים, לא ראיתי ממטר. אבל על אנשים ריאלים שהבינו שזה המצב, וצריך להתפנות, ומעריכים עדיין את צה"ל, על הדרך שבה נעשו הדברים, יש בי חמלה ותמיד הייתה בי. הדעות הקיצוניים והמרתיחות פה של אנשים, בהשוואת צה"ל לאס.אס, גרמו לזה שיצאו ממני דברים מגעילים, שאני מבטיחה לך, התסיסו חלק גדול מהעם. אם יש מישהו שגרם לכל העניין הזה להראות מכוער, וגם לתגובות קיצוניות מהשמאל, זה אותם אנשים שחסמו כבישים, שעשו השוואות עוול, שדאגו לכך שחיינו יופרעו. כשאני הגעתי למורג, התגובה של התושבים הייתה "תפנו מכאן את המסתננים!". אני מתגמדת עם דעותי אל מול המתנחלים עצמם שרצו להוקיע את המסתננים מתוכם, שהפכו להם את הפינוי למכוער. צה"ל דאג לכך, שלא תהיה אלימות מצד החיילים. גם אם נספוג אחת כזאת, צריך להתעלם ולהמשיך הלאה. אסור להרים יד או להחזיר. ועם כל הכוונה הטובה, והדיבור מלא הכבוד, וניסונות השיכנוע המילוליים, חברה מהפלוגה נדקרה ע"י מסתננת עם מזרק. מה קרה לנו?! מה קרה לנו אני שואלת! צה"ל לא בא במטרה לפנות. צה"ל בא במטרה ללוות! צה"ל בא במטרה להפוך את זה ליותר מכובד. אם רצו לזרוק אותם, ולזלז בהם, כבר היו מכניסים יס"מ לכל בית או מבנה ציבור, והדברים היו נראים הרבה יותר רע! אני מקווה שהבנת והפנמת!

KatyRose

New member
לא, אני עדיין חושבת

כמו שחשבתי נכון, אני מסכימה עם מה שכתבת בהודעה שלך בקשר לחוסמי הכבישים וכ"ו- לא שינית את דעותיי בגרוש, כי הם היו כבר כאלה מזמן אבל.. פתאום את משנה את מה שאמרת כדי להרגיש טוב עם עצמך? אני זוכרת איך צהלת ושמחת שלוקחים אותך לפנות מי שבאמת מאמין במה שאת אמרת- הולך לפנות כי הוא מבין שזה מה שצריך לעשות, ולא צוהל ושמח להוציא אנשים מהבתים שלהם.

חחח את מצחיקה אותי

"להרגיש טוב עם עצמך".. חחחחח הצחקת אותי. את מי יש לי להרשים פה?! ילדות בנות 17?! ילדה, אין לך בית ספר להתכונן אליו? תמשיכי להתעסק בעניינים שלך! התגובות שלי במהלך התקופה האחרונה בפורום, נועדו בעיקר לאנשים מסויימים אם לא הבנת. כאלה שמילאו פה את הפורום בשטויות. הן היו ציניות לחלוטין! ואם לא שמת לב זה כלל את ההודעה על צאתי למשימה. לסיכום, ותעשי לי טובה ואל תגיבי, אני מאמינה במשימה, ומאמינה בצורה שעשיתי אותה. כי בקלות, אם לא היה לי לב, כמו שאת נוטה לחשוב, הייתי מסיימת את זה ללא דמעות ומחשבות רבות. לא חטפתי שום הלם כשהגעתי לגוש, ידעתי שכך יראו הדברים וידעתי שאני אשבר. בואי נסכם בזה, שאם היית רואה את הדרך שבה פיניתי/ליוויתי, היית גאה שיש חיילים כאלה בצה"ל. אז כדאי שתלכי לעשות שיעורי בית על הנושא של כתיבה והבעה ותביני למה נועדו תכני ההודעות שלי, ואל תגיבי כמו רובוטית של אנשים פה מהפורום, שאגב אני מאוד מתגעגעת אליהם.. כשתדעי לעשות הבדלה בין הדברים אני אשמח שתעני..

KatyRose

New member
אז יש לך חרא של ציניות

וממש מעט חוש הומור ילדות בנות 17? כן, יש לי בצפר עוד שבוע. למה? את כזאת גדולה ובוגרת? לפי צורת הכתיבה שלך הייתי נותנת לך 15-16, גג חוצמזה, החבר שלי בגילך, והוא חושב בדיוק כמוני. והחבר שלי גם חייל צה"ל גאה ואני ראיתי איך חיילי צה"ל פינו, ואני גאה בהם. אני צריכה להזכיר לך ת'הודעות שלך לפני כמה שבועות? "כן!!!!!!!!!!!! מדינתצ ישראל שלחה אותי לפנות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני אשמח לפנות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מי שיקרא לי נאצית אני גם אשמח לפנות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כי המדינה שלחה אותי!!!!!!!!!!!! ואני גאה בזה מאוד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" אחלה של ציניות..באמת..

ואני חשבתי שצה"ל מפכח

הפוסל במומו פוסל-הלא כך? "מה קרה לנו?! מה קרה לנו אני שואלת!"

כל עוד זה נעשה ברגישות

למרות שהייתי בחו"ל בזמן הפינוי (וטוב שכך), עקבתי אחרי מה שקורה כאן, בצורה אולי קצת רופפת, בכל מקרה אני מסכים ואני אישית גם הייתי מגלה 0 רגישות (אם הייתי מהמפנים) לכל מי שהיה רומז/משווה/ את הפינוי לשואה, מתנהג כאילו עשו לו שואה, עונד סמלים שלו בקצת מעוררות קונטציה לשואה, כל השאר בשיא הרגישות, הייתי בוכה איתם ומבצע את המשימה. ברור שרוב המפונים הם אנשים לא קיצוניים, עובדה שהפינוי התבצע בשקט יחסי ולקח שבוע בלבד ולא שבועיים או יותר לפי התיכנונים. קיצוניות ופנאטיות זה החולי של החברה, כל החברה, פנאטים מימין, פנאטים משמאל, משיחיסטים, כחניקים, נוער גבעות, אנטי ציונים, סרבנים ומשתמטים, פציפיסטים, תומכי שלטון הלכתי חומניסטי וכו'... את כולם אני שם באותה קטגוריה, כולם אותו דבר, לכולם ראיה מאד צרה ופסקנית.

lithium1914

New member
חברות, חברים...

לרגל ה-1 בספטמבר, בואו נעשה קצת שיעורי-בית. הנה השרשור המדובר: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1141&msgid=57770591 עכשיו אפשר להתווכח עם הראיות מול העיניים. אישית, אני חושב שהנשנשית די אחידה בהתבטאויות שלה, גם אם יש לה אינטלגציה של תיק "הלו קיטי".

KatyRose

New member
עכשיו סתם התחלת לרדת פה על אנשים

למרות שאני חייבת להודות שההערה שלך בסוף הייתה קורעת מצחוק לא יפה!!!!

E טי

New member
תתביישי לך!

זה נשמע כמו בן אדם שאנס מישהי ומתגאה על זה שהוא עשה את זה בדרך של כבוד ורגישות, ניסה לגרום כמה שפחות כאב... פשוט בושה. עצוב שאלה הם הקצינים והטייסים שלנו...

KatyRose

New member
אתה רוצה להגיד לי שהיא קצינה?

כלומר, ידעתי שרק קצינים ממש מפנים..אבל חשבתי, אולי חל איזה שהוא שינוי.. אין מצב שהיא קצינה

E טי

New member
כל אלה שיש להם מה להפסיד פינו.

קצינים, קורס טיס, קורס מ"כים, קורס קצינים, קורס חובלים...

Tomak20

New member
אני ממש לא מתפלא שהיא קצינה

אני באופן אישי מכיר הרבה קצינות מפגרות ודביליות כמוה חסרות שום ידע בסיסי במורשת ישראל והיסטוריה של העם היהודי ומדינת ישראל, והלכו שולל אחרי תעמולת הדמגוגיה והדמוניזציה של המתנחלים. ילדות מפונקות מחיפה ותל אביב שלא מבינות כלום מהחיים שלהם צהלו שהן הולכות "לפנות אותם", ומה שעצוב שהן עשו את זה משנאה נטו. בלי הגיון, בלי להצדיק את זה בכך שתהיה תמורה, בלי כלום, רק בגלל שנאת האנשים המפחידים עם הזקן... את צריכה להודות למתנחלים שלא פתחו עלייך באש כפי שרוב בני האדם שהיו באים לגרשם מביתם היו עושים, אלא בגלל האמונה החזקה שלהם בצור ישראל על שני פירושיו לא התנגדו כמעט. ועכשיו לך תצפה מילדה דפוקה כזאתי לפקד על חיילים, או להלחם בחיזבאללה...

KatyRose

New member
אני צריכה להודות למתנחלים שלא פתחו

עליי באש? למה? אני בעדם (כמובן לא בעד האלימות שהם נקטו, אבל נגד ההתנתקות)

KatyRose

New member
לא

אני עדיין בעד, לא מההיסטים השמאלנים של העניין (בקטע הזה אני ממש נגד ולא חושבת שאנחנו צריכים לתת את השטחים שלנו להם) אני בעד מקטע של חוסר ברירה, להפסיק את הקורבנות שם וכדי לסתום לפלשתינים את הפה. לא שזה יעבוד.

למעלה