חזרתי!!!!

shiray

New member
חזרתי!!!!

כן כן, אחרי שבועיים מתישים בטירוף אני כאן שוב. האמת שחזרתי אתמול בערב, אבל הייתי גמורה לגמרי, והתעוררתי לגמרי רק עכשיו (התעוררתי כמה פעמים במהלך הבוקר אבל נרדמתי שוב...). עכשיו ביומיים האלה אני צריכה להשלים ה-מ-ו-ן- להיפגש עם כל מיני חברים, כולל מסיבת פרידה לחברה שטסה לשנה לארה"ב אוטוטו, לראות סמנתה כמובן (גם הפעם אני לא אספיק לראות את צ'ארלי אנד דה צ'וקולט פקטורי...), להגיב פה על כל ההודעות, להכין תיק, ולהכין את עצמי נפשית לעוד שבועיים קשים, שיהיו יותר קשים מהשבועיים שעברו (מסיבות אלו ואחרות..). הא, וגם לאכול מלא דברים שהתגעגעתי אליהם נורא במהלך השבועיים. בקיצור, רק רציתי להודיע שאני פה, ואני תיכף אתחיל להגיב פה להכל.

Koala Girl

New member
ברוכה השווה!../images/Emo23.gif

את נשמעת סובלת שם,זה לא עושה לי טוב לקראת שבוע הבא חחח אפשר לשאול שאלה דבילית? (טוב אני אשאל בכל זאת
) יש לך המלצות לדברים שצריך לקחת לטירונות? כי לא קניתי כלום חוץ מנעליים..אין לי מושג מה צריך בכלל,אם צריך.. מקווה שהשבועיים הקרובים יהיו יותר קלים למרות שאת חושבת שלא

shiray

New member
אני לא ממש ממש סובלת,

אני נהנית עם הבנות אצלי בחדר, והרוב המוחץ של הבנות בקורס כולו. לאוכל מתרגלים אחרי כמה ימים. הבעיה היחידה היא החום והעייפות... ולגבי הטירונות אני פשוט קניתי סטוק של גופיות לבנות, גרביים, וידאתי שיש לי מספיק תחתונים לשבועיים וחצי (שבועיים שיכולים להשאיר ואם ישאירו 21 אז מהר מהר שההורים ישלחו....). חוץ מהברור מאליו קניתי גם דברים קטנים ויעילים כמו מאוורר כיס כזה פיצי, מבריק כזה לנעליים, ספריי ריח לנעליים, מגבות בגדלים שונים, מטליות לחות בסטוק (גם מיוחדות לפנים של קלין&קליר וגם רגילות לרגליים במעבר מהיר מהסנדלים לנעליים או לנקיון חדרים...), קלינקס בחבילות הקטנות האלה, פלסטרים (זה גם ממש טוב למטווחים ולאימוני נשק. שמים את הפלסטר איפה שהגיוני שיהיה פצע ואז אין כלום.) ודברים שכאלה...

American Girl

New member
כל מה שקראתי עכשיו...

לא עושה לי חשק ללכת לצבא, פליז תגידי שזה לא כזה גרוע?! ואיך בטירונות עצמה קשה?

shiray

New member
למה לא עושה חשק ללכת לצבא?

וקשה לי להבדיל בין הטירונות לקורס, בגלל שאצלנו זה משולב ,מה גם שעשיתי את הטירונות שנחשבת להכי קלה (והיא באמת ככה... אי אפשר ליפול שם). אבל באמת שזה לא כזה נורא... אני חוזרת לשם מחר בבוקר, בידיעה ששוב אני אהיה שם שבועיים, ואני לא כזאת מבואסת (רק מזה שחברה טובה שלי טסה מחר לארה"ב לשנה), ואין לי כ"כ בעיה לחזור.

Lanni

New member
ליפול בטירונות? ממתי אפשר בכלל

ליפול בטירונות בסיסית? גם אם תרצי ליפול לא תוכלי - אחרת לא תיהי מוסמכת להיות חיילת בצה"ל (כמה מפתה שזה נשמע אה?
) זה לא קורס.

liat tal

New member
היי

מקווה שהצלחת להשלים דברים! ובהצלחה בשבועיים הקרובים!

למעלה