חזרתי!

חזרתי!

אתמול בעשר וחצי חזרתי ממחנ"ק של 6 ימים ביער עופר, עליו לא הודעתי לכם בגלל מחשבי המשוקץ זמנית. *דופק ראש במסך, אך נזכר שזה המסך השטוח במחשב של אמא, אז מפסיק* סליחה על האופ-טופיק ענבל, אבל לא רציתי שתחשבו שעזבתיכם לתמיד, לפחות בלי להגיד ביי. יש לי הרגשה שהפורום עוזב אותי יותר משאני אותו, אך אם לא יהיו שינויים, אני חושב שאעשה פייד-אאוט מהפורום בזמן הקרוב. *נזכר שהוא, תמר, ופנתר הם זקני הפורום היחידים, ומתלבט* כנראה שאשאר, אני משתדל... רשתות שידור בארה"ב נלחמות על HP הסרט, כשמחיר התחלתי הוא 70$ מיליון. דרך הגב (והבטן)(אני יודע שהייתה שגיהט חטיו, זה היה בכוונה): מישהו/י היו מעוניינים להצטרך לפורום מורטל קומבאט? אני שפוי. ככה לפחות אומר לי הקול השני שבראש שלי.

ברוך השב!

קודם כל אנחנו (אני לפחות) יודעים על רשתות הטלוויזיה שרבות על הסרט, עוד לפני שהוא יצא בכלל... אבל לא משנה, יש כמה פנאפיקים חדשים למטה ובעמודים קודמים, אז כדאי לך לקרוא אותם, ו....זהו! s@me @ne

הלוהה!

אנד וולקאם בק! ואם אתה יודע איפה תמר...? היא בקושי כותבת בזמן האחרון וגם לא באייסיקיו....בכל מקרה, אני מקווה שתישאר...! ואני מניחה שאני אכתוב כמה הודעות במורטאל קומבאט, למרות שאני אוהבת את טאקאן יותר....אבל לא נורא....^^ -ליאת-

S.tal

New member
שלום!

ברוכה השבה! (ולא ברוך השב...! יותר נחמד לכתוב בלשון נקבה...) אני עוד כמה שעות נוסעת לאיטליה (ואולי גם לעוד ארצות) ואני אחזור במהרה! באמת יש פה פאנפיקים יפים מאוד, וכדאי שתדפדף קצת אחורה... טל, t@l

למעלה