חזרתי!!!!!!!!!!!!!!

יעל 13

New member
חזרתי!!!!!!!!!!!!!!

הייתי בטיול שנתי...היה הכי חרא בעולם!!!!!!!!!! כאילו היה בסדר אבל התעצבנתי כמו שלא התעצבנתי בחיים שלי! צרחתי על חברה שלי כי היא מעצבנת אותי כבר כמה חודשים!אין פשוט הייתי צריכה להוציא את זה...ועכשיו אני צרודה בגללה...(תבינו כמה צעקתי..) כמה שלא נעים לי שצרחתי עליה היא אמרה לי שהיא יודעת שאני צודקת ושאין לה בעיה שאני יצרח עליה כי אני צודקת כאילו היא הייתה מעדיפה שאני לא יצעק...אין לא יכולתי זה עמד לי בגרון שאני יוציא את זה כבר!לא יכולתי יותר!!ועוד אנשים עיצבנו אותי!!!!! בקיצור היה חרא...חצי מהעולם הרס לי את הטיול... אני מקווה שנהנתם פה בפורום... התגעגעתי המוןןןןן אוהבת יעל

אביחי 33

New member
וואי יעל את מבאסת אותי מאמי../images/Emo20.gif

כי הלכת כבר לטיול בשביל להנות,אז למה לאט תנצלי את זה.. וואי איזה מבאס זה
אבל חפיף אני מקווה שכאן בפורום נצליח ביחד לשפר לך את מצב הרוח. בראש ובראשונה תתחילי לעבור על הודעות הפורום הקלות. לאחר מכן תתעדכני בבלוגים השונים
ולבסוף תתחילי להציף בשאלונים
בהצלחה
אביחי

עלווששששששש

לפני שאני עפה ללמוד (חחח כמה זמן אני מורחת
) למה חראא
בגלל זה
אל תתני להם להרוס לך תטיולללל
בכל מקרה אני מקווה שהכל כבר יסתדר כי זה כבר קרה ואיפשר להחזיר תזמן אחורה.. אז מקווה שיסתדר באמת
געגתתתיי
ברוכה השווה

יעלושששששששששששש מהר לפה...

וואי את לא יודעת כמה געגעתי וכמה היית חסרה.. אני מזה מבואסת ממה שהיה לך שם....היא לא שווה את זה.. אני בטוחה שחוץ ממנה היה לך כמה רגעים של כיף.. שמחה שחזרת ....חולה עלייך המון המון המון המון המון

יעל 13

New member
ואי תודההה

אביחי אני יודעת שהלכתי להנות...ורציתי ונסיתי אבל לא הצליח...נכון חופית היו כמה רגעים שנהנתי אבל לא יכולתי יותר...תאמינו לי שעדיף את הבית על הטיול הזה...וגם אתם הייתם חסרים לי מה חשבת!?ברור שחשבתי עליכםםםם חחח...ואי אבל היה קטעים שהיה מצחיק..עשינו הליכה במים ואני אמרתי לחברה שלי חכי חכי שנגיע למים עמוקים תראי מה אני הולכת לעשות לך ולמורות...ומורה שלי הייתה מאחורי ושמעה את זה!!!!חח אני לא ידעתי שהיא שמעה..אז אנחנו המשכנו ללכת עד שהגענו למים עמוקים...פתאום אני מקבלת את הגל של החיים שלי מאחורה!מרגע אחד של יובש הפכתי לרטובה ומכף רגל ועד ראש!אבל היה מצחיק...ואז השפרצנו על המורות...היה מצחיק אבל היה מבאס...כאילו כן נהנתי בכמה מהקטעים אבל אי אפשר להגיד שזה לא ביאס אותי הקטע עם חברה שלי..

../images/Emo187.gif יעלייי השמעי קול חחחח

יעליי געגעעגעגעגגעגעעגגעתיהמוניםםםםםםםםםםםםםםם ואני גם מבואסת ממה שקרה..וכומו שחופיתת אמרה אני גם בטוחה שחוץ ממנה באמת היה לך כמה רגעים של כיף
(אני ימשיך לדבר איתך במסן) מתה עלייכם מלאן תאלפים הודי

כנסו חלוקת תפקידים..

חחחחחחחח.. צריך ככה:שלושה שומרים.. אחד שהולך לטפל... בה.. חחח סתם ואחד שמסתכל הצד(זאת אני..) חובשת למיקרה .... חחחחחח.. בהצלחה לכולם.. רק תארגנו שעה ומקום.. (סתם..)

יעל 13

New member
חחח הודיה יא קרועההה

מסכנה רק אל תהרגו אותה טוב? יש עוד אנשים שרוצים להצטרף?

למעלה