חזרתי !!!!!!!!!!!!!!!!!

tamam44

New member
חזרתי !!!!!!!!!!!!!!!!!

מה קורה אחים שלי ? הכל סבבה ? חזרתי לפני שעה בערך מטורקיה ! היה פגזזז ! הייתי מעודכן בכל מה שקורה בפורום, בניהול האתר שלי ובמה שקורה במדינה שלנו !!! המלון- "קרמלין" בנוי בדיוק כמו הארמון קרמלין. 5 מגדלים ענקיים בצבעים מטריפים ! וארבעת הבריכות שבמלון בנויות בדיוק כמו המגדלים. המלון כולל :- חדר ביליארד, משחקים לילדים קטנים, אמפיתאטרון, באולינג, מספרה, מגלשות ימיות (6), כניסה לים הטורקי מתוך המלון, חנויות בגדים, תכשיטים, חדר של חייט, חנות מזכרות, חדר מחשבים ופלייסטשן. הכללללללללללללללללללללל !!!!!!!!!!!! בחינם !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! היה ממש ממש ממש כייפי !!!!!!!!!!! רק שהיום בבוקר קמנו להתארגן לטיסה חזרה והקאתי ושילשלתי וגם במטוס הקאתי ! בכל מקרה היה מאוד כיף ! התאכזבתי שלא כתבתם תגובות להפתעה שלי ושל יפעת לכבוד פסח ! התגובות שהיו היו בסגנון- "תודה רבה" ! מה זה ??? תנו תגובות חחחחח !!! טוב , תהנו ממה שנשאר בחופשה המחורבנת הזו ותעשו חייםםםםםם !!! בה ביי ~ >>>>>>>>>>> אני בתמונה >>>>>>>>>>>>

למה מחורבנת???

אתה העברת חצי זמן במלון בטורקיה.... אני זאת שצריכה לעשות ביומיים שאחרי החופש3 מבחנים.......חחחחחח אבל העיקר שנהנית....

שיראל מ

New member
ברוך שובך ברק..חג שמייח ../images/Emo9.gif...ו..

שמחה שנהנת לך שם בטורקיה..

למעלה