לטרון זה קרוב אלי
ה ה ש א ו ו י נ ג י ת New member 24/4/05 #15 היא הייתה באתגר..חח../images/Emo110.gif אני הייתי בים אל ים
ה ה ש א ו ו י נ ג י ת New member 24/4/05 #21 כע../images/Emo110.gif אתגר זה..אממ של כיתות ט'.. הם יוצאים שניים מכל שבט והם באחוות עם כלמני ילדים משבטים אחרים.. נראלי..
כע../images/Emo110.gif אתגר זה..אממ של כיתות ט'.. הם יוצאים שניים מכל שבט והם באחוות עם כלמני ילדים משבטים אחרים.. נראלי..
ה ה ש א ו ו י נ ג י ת New member 24/4/05 #23 כאילו..../images/Emo110.gif לא ביום רביעי הייתי בנחל עמוד.. ביום הרביעי [האחרון] הייתי שם..
C C a p u C h i n o New member 24/4/05 #26 אהההה אז טעות שלי... לפחות ביום שאני הייתי שם היו המון צופים...
C C a p u C h i n o New member 24/4/05 #25 אהההה אז אולי נפגשנו ביום רביעי... כי אני הייתי בטיול של הנוע"ל... והיו הרבה התנגשויות ומפגשים.... יצאנו משם בשבע אני חושבת! מתי אתם?
אהההה אז אולי נפגשנו ביום רביעי... כי אני הייתי בטיול של הנוע"ל... והיו הרבה התנגשויות ומפגשים.... יצאנו משם בשבע אני חושבת! מתי אתם?
ה ה ש א ו ו י נ ג י ת New member 24/4/05 #29 חברה שלי הייתה בנוע"ל../images/Emo110.gif אתם גם עשיתם ים אל ים?
C C a p u C h i n o New member 24/4/05 #31 לא... אני בט' וכל שכבה (ח-י) עשתה טיול אחר... פשוט היינו בנחל עמוד ביום רביעי (היום השני של הטיול)
ל ליזיגי New member 25/4/05 #37 אתגר ../images/Emo13.gif הטיול הכי בסט שקיים זה באחוות, לוקחים 2 ילדים מכל שבט <כלומר, אחווה מרכיבה בין 6 ל-5 שבטים, ככה שהיינו 12 באחווה> ולוקחים את כל הציוד על הגב, כל היום.. במסלולים סוחבים גם את התק הקטן כביכול, וגם את הבגדים והשק"ש.. כבד פחד אבל היה הכי שולט בארץץץ
אתגר ../images/Emo13.gif הטיול הכי בסט שקיים זה באחוות, לוקחים 2 ילדים מכל שבט <כלומר, אחווה מרכיבה בין 6 ל-5 שבטים, ככה שהיינו 12 באחווה> ולוקחים את כל הציוד על הגב, כל היום.. במסלולים סוחבים גם את התק הקטן כביכול, וגם את הבגדים והשק"ש.. כבד פחד אבל היה הכי שולט בארץץץ
C C a p u C h i n o New member 25/4/05 #40 וואלה? נשמע ממש כיף! אז טיילתם רק 12 ילדים לבד?? עם מדריך? וואי נשמע מעולה!
T TheBlackFairy New member 23/4/05 #13 גם אני חזרתי../images/Emo13.gif../images/Emo60.gif מפולין הקפואה .
T TheBlackFairy New member 25/4/05 #35 שירו'ש../images/Emo13.gif../images/Emo60.gif חוויות יש המון, דברי איתי בהזדמנות במסנג'ר ואני אספר לך .
שירו'ש../images/Emo13.gif../images/Emo60.gif חוויות יש המון, דברי איתי בהזדמנות במסנג'ר ואני אספר לך .
ק קמילה ו טיטאן New member 24/4/05 #17 ירדןן../images/Emo24.gifוולקאם באק../images/Emo9.gif התגעגעתי חיחי