חזרתי
א אביחי 33 New member 24/2/05 #4 ברוך שובך אחי... מה נשמע איתך מקווה שהכל בסדר.... אין לי מושג היכן היית, אבל אני ממש מקוהה שנהנית ספר לי חוויות, ואני כאן בשבילך כדי להשלים את החסר אוהב מיליון אביחי
ברוך שובך אחי... מה נשמע איתך מקווה שהכל בסדר.... אין לי מושג היכן היית, אבל אני ממש מקוהה שנהנית ספר לי חוויות, ואני כאן בשבילך כדי להשלים את החסר אוהב מיליון אביחי
נ נמר שחור1 New member 24/2/05 #5 איזה כיף לי היום שלחתי מכתב אהבה לילדה שאני דלוק עליה שאלתי אותה אם היא רוצה שניהיה זוג היא אמרה שהיא לא רוצה חבר אבל עוד חודש לשאול אותה עד אז אתפלל
איזה כיף לי היום שלחתי מכתב אהבה לילדה שאני דלוק עליה שאלתי אותה אם היא רוצה שניהיה זוג היא אמרה שהיא לא רוצה חבר אבל עוד חודש לשאול אותה עד אז אתפלל
א אביחי 33 New member 24/2/05 #6 חחח חמוד.. אני מתפלל בשבילך... בהצלחה אחייי כבוש את ליבה אוהב מיליוןלב| אביחי
נ נמר שחור1 New member 24/2/05 #7 היא יותר יפה ממורן גרוס אני שונא את עודד עלק ליאור עזב את אלונה הוא סיסכך בין ליאור לאלונה הוא תמיד רוצה תחברות של ליאור
היא יותר יפה ממורן גרוס אני שונא את עודד עלק ליאור עזב את אלונה הוא סיסכך בין ליאור לאלונה הוא תמיד רוצה תחברות של ליאור
א אביחי 33 New member 24/2/05 #9 יותר יפה ממורן../images/Emo35.gif בטח פצצה אחי... חחח שיהיה בהצלחה איתה אחי... סומך עלייך ובקשר לפרק צדקת, נוכחנו לדעת שבאמת עודד מנסה לסכסך ורוצה לקחת את קרן לעצמו.... חחחח אבל האהבה תמיד תנצח אוהב מיליון\לב| אביחי
יותר יפה ממורן../images/Emo35.gif בטח פצצה אחי... חחח שיהיה בהצלחה איתה אחי... סומך עלייך ובקשר לפרק צדקת, נוכחנו לדעת שבאמת עודד מנסה לסכסך ורוצה לקחת את קרן לעצמו.... חחחח אבל האהבה תמיד תנצח אוהב מיליון\לב| אביחי
ק קרן הפ66ה New member 25/2/05 #12 ../images/Emo23.gifשאלום../images/Emo23.gif!!!! מה קורה? איפה הייתה? נעלמת לנו!. -המוןהמונים! -קרן-
ק קרן הפ66ה New member 25/2/05 #13 ../images/Emo23.gifשאלום../images/Emo23.gif!!!! מה קורה? איפה הייתה? נעלמת לנו!. -המוןהמונים! -קרן-
נ נמר שחור1 New member 25/2/05 #17 קרן נכון אליאן מרושעת היא רוצה ששירלי תסבול ובחתונה של עדן איך היא התחנפה אליה אני ראיתי רק חלק מהפרק האחרון של העונה השניה
קרן נכון אליאן מרושעת היא רוצה ששירלי תסבול ובחתונה של עדן איך היא התחנפה אליה אני ראיתי רק חלק מהפרק האחרון של העונה השניה