חזרתי

brunu

New member
חזרתי

מקווה שעדיין זוכרים אותי ואת המקרה שלי. יום שישי צבענו ואני קצת מאוכזב. את הארון צבענו בלקה ויצא מדהים אבל את המסגרות סביב החלונות היה קשה לעשות. יצא עקום. אז שמנו סלוטייפ וצבענו שנית כעת יצא ישר אבל יש כמה נזילות. גם את הפינה של הדלת צבעתי בכחול כהה כמו סביב החלונות ולמעלה קצת נמרח לתקרה ונראה מכוער מאוד. זה מה שקורה שאבא לא מקצוען צובע לך. יש רעיונות איך לתקן את העוול?

שמופית

New member
קודם כל....

להגיד - תודה אבא על שצבעת לי את החדר
ולא, לא בציניות... בתור אחת שצבעה את הבית שלה, אני מסכימה איתך שזה מאוד קשה ל"לא מקצוענים" לצבוע, ואין מה לעשות... ללא מקצוענים יש פשלות (וואלה... גם אצלנו
) דבר נוסף - בקשר לנזילות... אולי אפשר לצבוע עליהן בצבע המקורי ? או אולי אפשר לנסות להוריד את הנזילות עם טינר או חומר אחר כלשהו ? תיגש להום סנטר או לטמבוריה קרובה ותתיעץ שם עם מי שמכר לך את הצבע
ואם אי אפשר להוריד או לצבוע, אולי אפשר לכסות באיזו שהיא צורה, נניח לתלות וילון ארוך (פותר את בעית החלון
) או איזו תמונה מעניינת מעל לדלת...

brunu

New member
חח אאמרתי תודה

אני לא כפוי טובה חחח. בהחלט מגיע לו המון תודה שנתן לי מזמנו והשקיע מאמצים כדי לבצע רעיונות מטורפים. אני פוחד להוריד גם את הצבע התכלת ששאר החדר צבוע בו. ואם אצבע בתכלת יש מצב שיקרה מצב הפוך ויתלכלך הכחול חח. וילון ארוך יסתיר את העבודה עצמה שיפה מאוד. שמתי על הכחול פנטזיה נצנצים וזה מדהים.

almog TV

New member
ברוך הבא../images/Emo89.gif

נ.ב: אני לא יכול לקרוא מסרים אז במקום מסרים תרשום לי באייסיקיו, גם אם אני לא מחובר...

brunu

New member
אכתוב בהזדמנות

אני כמעט ולא נכנס לאייסי. בעיקרון התשובה לא.

למעלה