חזרתי...

Holy Man

New member
חזרתי...

שלום שלום לכולם!! חזרתי מהטיול הקצר שלי באמסטרדם ... היה סבבה - נחתי הרבה השתוללתי לא מעט... ועכשיו חוזרים לחיים כאן בארץ... וגם קניתי את שני הדיסקים של השוטים... ( עד עכשיו האזנתי לדיסקים שהורדתי )... מה שלום כולם כאן? איך בביתספר?

הוווו שלומ ../images/Emo24.gif

מה שלומכ?! אני שמחה שנהנת.... רק עכשיו קנית?!?! שלומי טוב אמ כבר שאלת... אפילו מצויינ

DidjiT

New member
חוסע,

יש לך איזשהו דיסק אחד של שוטי הנבואה?

Holy Man

New member
כן

כן אני יודע קניתי את הדיסקים די מאוחר! אבל זה רק ביגלל שאין לי דיסקמן או מערכת בבית כדי להאזין להם - יש לי מיני דיסק! אבל אני אוהב אותם אז אני קונה כדי לתמוך בהם :) וכן - היה מגניב :)

ברוך השווה! ../images/Emo9.gif

כבר חזרת?
וואי אז היית שם כלום לא? פחות משבוע...? ספר קצת מה עשית שם וזה... מה זה "היה מגניב".................... זה אמסטרדם!!
שתף שתף 'תחדש על הדיסקים
הגיע הזמןןן....

DidjiT

New member
ברוך השב גבררררר../images/Emo24.gif

ספר חוויות... הבאת חומר?

Holy Man

New member
טוב אז ככה

היה יפה ... האמת היא שאמסטרדם היא לא בדיוק כמו שדימיינתי לעצמי - אבל היא עדיין יפיפיה כמו כל עיר אירופאית גדולה... היא ממש מזכירה לי את פראג ( אותה אהבתי יותר ) בכל מקרה... טיילנו באיזור ה"אדום" זה די מענין ומוזר ביחד לראות את ה *** האלה בחולונות... וכמובן בכל מקום ומקום יש מה שנקרא קופישופ שאפשר להזמין בין הייתר סיגריות לעישון אני אישית לא עישנתי - בגלל המקון עבודה אליו אני רוצה להתקבל ( משרד הביטחון ) היינו כל ערב בפאבים ומועדונים והיה מגניב לאלה - ההולנדיות בחורות מקסימות ויפות ( אבל לא כמו בארץ )... אמנם הטיול היה קצר רק 4 ימים ... אבל זה רק בתור התאווררות קלה מהצבא ולפני תחילת עבודה :) ובקשר לדיסקים - אני שמחח מאוד שקניתי אותם - הרבה שמן תיכננתי לעשות את זה... מחכה כבר לדיסק הבא שלהם - אני רק מקווה שייקח פחות מ 4 שנים... להתראות בקרוב

למעלה