חזרתי

חזרתי

ואי רשמתם מזה הרבה טוב נו אין לי כוח ליקרוא את כל זה אז אם למישהוא בא לספר לי בקיצור על משהוא מעניין שהיה פה אז זה יהיה ממש נחמד חחחח

bobby6killer

New member
מצטער אבל אני חייב לצטט פה מישהי

" ולמרות התלונות שלכם, הפקאצות בכלל לא כותבות כאן... כאילו הן נכנסות, אמרות"היי אני חדשה" וזה.. "

bobby6killer

New member
יוני זה בשבילך,חזרה לימי החוסר טאקט

מורטישה! לכי תמציי לבאם יא מעפנה כי לדעתי את סתם קקה מפגרת שלא יודעת מזה ג'קאס והדבר היחידי שהן עושות זה לראות ויוה לה באם ולשחק אותה מגניבות שמצלמות!!!! ביי

holly shit

New member
לפי דעתי זה קצ מוגזם..

אתה לא יכול לדבר אליה ככה חסר טאקט או לא, יש הבדל בין יציאות חסרות טאקט לבין ירידה וקללות. שמעו גם אני לא מתה על זה שילדות בנות 13 שרק רואות באם ישר עולה להם יווו איזה חתיךך כל הזמן נכנסות לפה אבל באמת אי אפשר לןהתחיל לעשות סלקסציה פה כמו איזה חראות. ואני אומרת את כל זה רק בגלל שאם היו עושים לי משהו כזה הייתי נעלבת לאללה, לא בטוחה איך הייתי מרגישה אם היו אומרים לי את זה באינטרנט אבל שיהיה.

JACKASS 4 LIFE

New member
יואו בן אחי אתה לא יודע כמה גרמתה

לי לצחוק עכשיו!!! lol! גם החתימה שלך בסוף הרגה אותי...

sweet 666

New member
לדעתי היא בסדר גמור...

שמע, יש הרבה אחרות, אז תטפל בהן, לא בה... וזה באמת מעליב...חוסר טאקט זאת לא יכולת להעליב אנשים בקלות, אלא חוסר מסננת... זה כמו שתבוא אליי ותגיד.."פאק! אנה !רזית!!"..ואני סתם אברח לבכות לי בכרית בחדר..אבל אתה לא תדע שהעלבת אותי, כי לך היה ניראה שרזיתי(חס ושרלילה) ולא חשבת אם אני אשמח לשמוע את זה או לא.. או למשל אם יהיה לי חצ'קון ע צ ו ם באמצע הפרצוף ואתה תבוא ותגיד לי להתחדש עליו, זה יהיה חוסר טאקט..ואם תבוא ותתחיל לקלל אותי, זה יהיה כבר חוסר משהו אחר..לא יודעת מה...

bobby6killer

New member
לא הבנתם

חוסר טאקט=חוסר מסננת המסקנה פשוטה:לא סיינתי כלום ואמרתי את מה שאני חושב עליה. קיללתי קצת בשביל הפלפל.
זוינתם נכון?

bobby6killer

New member
הופה הופה

עכשיו כל המגיבות הפלצניות לא אומרות כלום כי הם יודעות שצדקתי!!! אאהה תאכלו זובי ירוק!

holly shit

New member
מה אתה מתלהב?!

זה כל הקטע לתת לך יום לחשוב שאתה צודק ואז לבוא לומר לך שאתה חרא אינפנטיל! חח סתם אבל תאמין לי לעלות על מישהי בקללות סתם כי אתה חושב שהיא פרחה לא אומר שאתה חסר טאקט ולך תדע אם היא כוסית מהממת אין לך אפילו סיכוי לדבר איתה שוב. טוב אני סתם מדברת פה על כלום בקיצור זה שקיללת אותה לא עושה אותך צודק "זוינתם נכון?" אמא שלך

bobby6killer

New member
סייג לחוכמה שתיקה בובה

ניצחתי בויכוח,ואת מראה את זה. את אמרת:זה שקיללת אותה זה לא אומר שאתה חסר טאקט אני אמרתי:זה דווקא כן ואפילו הסברתי. זוינת. מאחורה. עם זין של כושי. גדול. מאוד. ועכשיו ברצינות,ממש לא אכפת לי לא לדבר איתה שוב,אם היה אכפת לי לא הייתי כותב את זה,קאפיש? ותאמיני,אם היא בפורום הזה היא לךא כוסית מהממת(חוץ ממינוש האחת והיחידה). ועוד משהו:לרוב,קללות הן סתם מילים מגעליות כמו:אמא שלך זונה,אין להן בסיס מסוים. אני סתם אמרתי את האמת עליה בגסויות. זה ההבדל מלקלל. קאפיש?

holly shit

New member
איזה ניצחת?! אפילו לא היית תחרות

כבר הסברתי בהודעה הראשונה שחוסר טאקט זה לא להתנפל על מישהו בקללות זה יציאות לא קשורות (ומעליבות לפעמים) קאפיש? ומה ניצחת? לא ניצחת בכלום!! אם כבר אני ניצחתי!!

bobby6killer

New member
עוד פעם:סייג לחכומה שתיקה

היית קוראת את כל מה שכתבתי ולא היית כותבת את ההודעה הזאת. חוסר טאקט (ציטוט שלך):חוסר במסננת הסקנה היא פשוטה,אני ירדתי עליה וקיללתי אותה בגלל שלא היתה שום מסננת שתסנן את הקללות ואצת הדברים היפים. תראי את זבה טוב טוב ותלראי בסופו של דבר שאני צודק.

JACKASS 4 LIFE

New member
לא קראתי את השירשור אבל

אני מצדיק את בן.. וזה רק בגלל שנקבות מיתוכחות איתו.. כאילו ממתי יש לכן זכות דיבור?!

sweet 666

New member
יוני, בבקשה תבוא למסיבה של חומי,

ואז אני אסביר לך כמה דברים בדרך הכי מובנת שיש...!!

holly shit

New member
אהה יוני חזרת עם תחת מנופח אהה..

מזה נקבות מתווכחות איתו?!? זה לא עניין של חוסר טאקט או לא לא מדברים ככה לאנשים!! ותאמין לי שבתור בת יש לי הרבה יותר כוח ממך!

VVEE MAN

New member
היתלהבת....

חחח זה שקרעת את אור לא אומר שאת מנצחת כל זכר בפורום חוץ מזה שמעתי שבבית קוראים לו יוני ביריוני

למעלה