חזרתי...

Awaken

New member
חזרתי...

לפני שאני מתחיל, כמה בקשות מגיא: א) אני יודע שאני לא משרשר טוב, אבל אני שיא העייף ואין לי כח, אז מתנצל מראש. ב) קיבלתי מסר שאיזושהי הודעה שלי נמחקה... אין לי מושג על איזה הודעה מדובר, יש מצב שאתה מזכיר לי? בכל מקרה, חזרתי, והייתה לי את החופשה הכי טובה הכי רעה ובעיקר הכי עצובה שהייתה לי בחיים שלי... חזרתי בן אדם שונה מכל הטיול הזה ואני לא צוחק.. עבר עלי שם משהו שאני לא ישכח אף פעם ושהשאיר את חותמו.. בכל מקרה, אני נמצא בתקופה די קשה אז אני מתנצל מראש לכל חברי הפורום, כי יכול להיות שאני לא בדיוק יהיה הכי פעיל בתקופה הקרובה, עקב בעיות אישיות שאני לא רואה לנכון לחשוף אותם כרגע. אוהב את כולכם... עידו.

Minimal Affair

New member
../images/Emo24.gif

מקווה שהדברים הרעים יעברו עידו, התגעגעתי.

withered rope you hang what's empty can't remain to put it simply in time cry the hollow words to sing with false disguise smothered hope fly from sorrow for a new divine tomorrow i just don't want to know anymore life shifts up and down everybody knows it's wrong why don't you care? now do it seem fair? it's not in the rhyme or reason so it goes with every season crawl to top fall through bottom first hand love is really rotten slice of life find what's plenty inch towards a sanctuary light with me inside the womb i know everyone everybody knows it's me it's my voice, my voice cries out obscenity sightless eye regard my past sometimes it should i just don't want to know anymore.​

ברוך הבא../images/Emo13.gif

אני מקווה שתתחזק מתוך הכאב שלך. תתקשר אלי בבקשה, אם אתה מרגיש לנכון. חסרת לי.

למעלה