חזרתי ^.^

HuGo Hell

New member
האמ... ../images/Emo1.gif

1. לפגוש את המדובבת המדהימה והאהבה עלי - מגומי האיישיברה.
2. מצלמה דיגיטלית ^^; והיתר דברים אישים :X

Houndour

New member
1 של שנינו דומה! ../images/Emo79.gif

שלי קצת יותר כללי ^^ אתה בא לטוס יחד?!

HuGo Hell

New member
לא סדרות מוכרות. ../images/Emo1.gif

היא מדובבת את הדמות לינה אינברס מהסדרה סליירס והיא מדובבת מישהי בסדרה "קבוי ביבופ" שבערוץ ביפ.

As I Am

New member
כן סדרות מוכרות o_O ../images/Emo103.gif

היא מדובבת את ג'סי מפוקימון בגרסה היפנית, זו סדרה מוכרת. :x ויש עוד כלמיני סדרות מוכרות שהיא מדובבת בהן... את הארוקה מLove Hina, ריי ופנפן מEvangelion, גירל-ראנמה מ, אהמ, Ranma1/2, ונראה לי שגם מישהי מסיילור מון, אבל אנלא לגמרי בטוחה. ראיתי את זה איפשהו בפרופיל שלה פעם, אבל לא זכור לי מי זאת ומה זה, ובכלל, אפפעם לא ראיתי את הסדרה.
אבל היי ,היא מוכרת. ^^; אני חושבת שגם יש לה איזה תפקיד בסאקורה... פשוט לא בטוחה איזה. משו שולי, בטח.

Houndour

New member
pardon?!?! ../images/Emo79.gif

לא סדרות מוכרות?! עכשיו עצבנת אותי חבוב
*לוקח נשימה עמוקה* לינה מהסליירס (דמות שולטת!), את ראנמה מראנמה1/2 (לא מוכר??), את ריי מאוונגליון (לא מוכר?!), את ג'סי מפוקימון (מישו לא מכיר?) (חח גם את פידג'אוטו היא עושה), את הארוקה מלאב הינה (טוב זה באמת פחות מוכר), את איי מוידאו גירל איי (תפקיד אגדי!!) ואפילו בסרט הראשון של סאקורה היא משתתפת בתפקיד חשוב (ראה ספוילר בסוף ההודעה)! וזה רק ממה שראיתי.. (כי כמו כן היא גם משתתפת בביבופ כמו שאמרת, בסיילור מון
, בסייבר מריונט.. ועוד המווון..) האשה והאגדה! *-* *חושב על הסדרה הבאה בכיכובה שאני הולך לראות*
בתור קוסמת המים שמאוהבת בקלואו

S.Riddle

New member
שלא לדבר על..!!! ::

טירה מיס מבאקורטסו האנטרס, קאנאל מלוסט יוניברס, מומיג'י מבלו סיד, לינה מסליירס..! (כן, אני יודעת שהזכירו אותה כבר, אבל היא עדיין מושלמת...! ;;) לא מוכרת. פףף. מגומי היא *ה*מדובבת של יפן... זה שהיא פרשה למשפחה שלה בשנים האחרונות לא אומר שהיא לא האמ-אמ-אמא של המדובבות היפניות..~

HuGo Hell

New member
דברתי על סדרות לא מוכרות בארץ.

-____-; תשאלי מישהו מהרחוב עכשיו את אחד הסדרות שאמרתן ותראו אם הוא מכיר.

As I Am

New member
זה מה שכתבתי שם. ../images/Emo3.gif../images/Emo103.gif

דבר ראשון - פוקימון. לא מוכרת? סיילור מון? ותתפלא לגלות שלא מעט גם שמעו על אוונגליון.

Houndour

New member
האי ../images/Emo79.gif

וגם בסדרה דונקי קונג, היא מדובבת את דידי קונג, הקוף הקטן והמצחיק ^^. למראית קבוצת הסוגדים למגומי שנוכחת כאן, נוכל כולם ביחד לנסוע ליפן למפגש עם צמרת הגאונות (שזה בעיקר היא!), אה?

OFIRB9

New member
באמת!? ../images/Emo58.gif

היא עושה את קוסמת המים המהממת הזו?? יו!!! סוגדת!!! לשניה חשבתי שהיא עושה את אמא של שאורן או את אחת מהאחיות המפגרות שלו...

rocket

New member
אוקיי הנה שלי ...

(יש לי המון .. אני אכתוב רק כמה) 1. להצליח לכתוב את כל החלומות שלי 2. לחזור לנגן 3. להצליח להתקבל למשלחת שתיסע לחו"ל בעוד שנתיים 4. למצוא עבודה 5.להצליח לצייר את כל מה שאני רואה בדמיון 6. שיעשו סדרת אנימה על המנגה שלנו ושהיא תצליח ברחבי העולם ! טוב באמת שיש לי המון ורובם אישיים מדי כדי להעלות לפורום אז... אני מקווה שזה יספיק

HuGo Hell

New member
וואוו אילו חלומות. ../images/Emo1.gif

אני חושב שכדאי שתפרסמו את המנגה שלכן איפשהו ובכל מיני אתרי אינטרנט וכו' ואולי אז יעשו לה אנימה... או שהיא כבר מפורסמת באתרי אינטנרט?

OFIRB9

New member
וואלה לפרסם באינטרנט! 0.0

איך הפשטות אף פעם לא מגיעה אליי!?

למעלה