חזרתי ^.^

חזרתי ^.^

אני לא הייתי פה הרבה זמן כי אני חולה ולא מרגישה טוב -.- ! אבל יש לי שאלה (לשיעור חקר ) אנשים אתם יכולים לכתוב לי בבקשה את החלומות שלכם \הינה שלי : 1) לפגוש את מטאליקה פנם מול פנים 2) למרות שזה טיפשי הייתי רוצה להיות חלק מהתוכנית סאקורה הכוונה שהייתי רוצה שזה יהיה אמיתי (או לפחות שיוראן יהיה אמיתי ) תודה מראש ^.^

HuGo Hell

New member
תרגישי טוב ../images/Emo24.gif../images/Emo1.gif

וברוכה השווה.

S.Riddle

New member
תרגישי טוב, יקירה! ../images/Emo140.gif

המממ.... נכתוב כמה, יש די הרבה ^^: *להיות מסוגלת לצייר כמו שאני רוצה. *להיות ציירת מאנגה מפורסמת~ *אנחה* *לדובב, חלום ילדות ^^ *לזכות באיזה פרס שבזכותו אני אוכל לקבל כל מאנגה ואנימה שאי פעם ארצה
*לדעת יפנית בצורה מושלמת~

As I Am

New member
איזה גנב :O ../images/Emo103.gif

זה הכל של לירון, וכולנו ראינו שזה היה שלה קודם! >_<

Spinel Sun

New member
התכוונתי שחצי מזה גם אני חולם!

אני צריך להסביר כל דבר? (בעעעע אכפת לך שאקרא לך אסאם? בעעעעעעעעעעעעע)

winged girl

New member
שלום חמודה... איך המרגש?

מקווה שאת מרגישה יותר טוב.... אוקי, אז... חלומות? יש הרבה שאני לא ממש רוצה לכתוב כאן.... קשורים להורים וכו'... אניווי, אלה שאני כן יכולה לכתוב: 1. להגשים את החלום הישן שלי להפוך לציירת/אנימטורית/מעצבת/היו עוד כמה... או לפחות לעבוד בתחום האומנותי... ולהצליח (החלק הזה בטוח חלום)... 2. לדעת להתמודד עם החיים 3. למצוא איפה מוכרים ביטוחן עצמי ולקנות לעצמי 4. לדעת להתנהג כמו חברת אמת... להפטר מהצביעות שרכשתי ביסודי יש עוד המון אבל זה מה שעולה לי לראש כרגע...

OFIRB9

New member
החלום שלי כמו שלך ^.^

לחיות בקלפים ^^;;; וגם להגשים את החלום שלי וליצור סדרת אנימה משלי ביפן *.*

ברוכה השווה ^_^

ולחלומות- * לדעת לצייר ממש ממש טוב! * לדעת לכתוב ממש ממש טוב ^_^ בצורה כזאת שהכתיבה שלי תוכל להכניס אנשים לתוכה וממש לראות מול העיניים שלהם את מה שכתבתי... * לדעת יפנית @.@;; * שיהיו לי את כל המנגות והאנימות שאני רק ארצה!!אה..וקומאגורו D: והרבה בובות ^__^ * שאני אהיה עשירה, וזה יוביל לרכישה של סדרות אנימה ומנגה.. * לפתוח ערוץ אנימה בישראל, שישדר אנימה 24 שעות ביממה..ושהאנימה תהיה מתורגמת וביפנית כמובן =] * ושמישהו שאני אוהבת יאהב אותי בחזרה כמו שאני אוהבת אותו *-* ויש לי עוד הרבה, אבל אין לי כוח לכתוב את זה פה @.@;

moon flower

New member
../images/Emo41.gif ^-^

אם כבר להקות אז פחות לכיוון מטאליקה ויותר לכיוון דיפ פרפל, רד הוט צ'ילי פפרס אוונסנס, נייטוויש ואפטר-פוראבר (*-* טארג'ה לשלטון
)
להיות יותר סבלנית X: יש לי עוד דוג'ינישי לצייר ואני רק בדף הראשון.. T-T
לעשות שרחובות יהיה 2 מטר מהבית שלי
להשתלט על פוטו-צ'אן (פוטושופ ~.~)
להפסיק לנסות ולכתוב פלאף בכמויות מסחריות (באיחוד כזה של שונן-איי X3)
יש עוד הרבה.. PPPP:

ברוכה השווה

והחלומות ליפגוש את המדובת של סאקורה (דנה רישפין) להיות מפורסם להיות בירח ושהחלום הכי מתוק שלי היתגשם

OFIRB9

New member
זה רישפי לא?

וגם אני רוצה לפגוש אותה את יובל סגל את מאיה בר שלום את אורי הר לב ואת אורלי (נדמה לי שזה שמה) ואת דינאל ויונתן מגון ואת המדובב של טויה (הוא גדול) ואת לירון לב כמובן!!!!!!!!!!!

nolee232

New member
ברוכה השבה והחלמה מהירה

שלי הם: לדעת את כל אומניות הלחימה מצויין אני יודעת שאני מושפעת לדעת לנגן בגיטרה חשמלית כמו הגיטריסט של לינקין פארק שהציורים שלי יצאו כמו שאני מדמיינת בראש וכמו שאמרו כבר ואני ממחזרת זה לדעת לדבר יפאנית מושלמת

Magma99

New member
תרגישי טוב...

החלומות שלי: א. לפגוש דמות (רצוי סובארו) מסדרת אנימה במציאות. ב. לפרסם מנגה משלי - ברמת ציור כמו של מטסושיטה-סנסיי (המנגקא המוכשרת של יאמי נו מאטסואי), קלאמפ או קאורי יוקי (אנג'ל סנקשוארי, קאונט קיין וכו'). ג. להיות מאושרת

Houndour

New member
נעם! טוב שחזרת ../images/Emo24.gif ../images/Emo79.gif

תרגישי טוב ותנשמי הרבה אוויר חלומותיי: 1. לנסוע למזרח ולעשות סיור מודרך בסטודיו ג'יבלי ובטוקיו ולפגוש את צמרת הגאונות עם מגו ועוד כמה יוצרים *-* 2. לקבל כוח על חושי להזיז כל דבר בעזרת חוט המחשבה 3. אם 2 לא יעבוד, גם קסמים כמו של לינה אינברס יספיקו. 4. שהמדינה תצא במהרה מהמשבר הכלכלי, החברתי והבטחוני שהיא שרויה בו ותמשיך להתקיים בלי אלה לעולם 5. למצוא סדרה שתשתווה לפרינסס טוטו *-* 6. להגיע לאותו ירח רחוק-קרוב.. אגב, הירח לבן רק מרחוק! יוש

למעלה