חזרתי...

• פותח הנושא Y H
  • פורסם בתאריך

Y H

New member
חזרתי...

וזה לא שהייתי איפשהו... פשוט סתם לא ישבתי על המחשב מלא זמן ועכשיו אחרי שהשלמתי פערים הגעתי למסקנה שמ-מ-שששששש התגעגעתי
יש לי משהו לספר, לפני כשבועיים מצאתי עבודה בעכו והיא מאוד ג'יפה וסוחטת אותי פיזית, נפשית, מנטלית, גופנית וכו', אז החלטתי להתפטר ... רק אחרי שמצאתי עבודה אחרת במלון הילטון ב- ים המלח!!! מה שאומר שאני לא אהיה בבית מלא זמן ואני בקושי אהיה בפורום
אז איך אצלכן??? איך החופש עד כה??? ויש לי שאלה לרגל הסדר מחר - אם הייתן יכולות להזמין רק בויז 1 מהבסב מי זה היה ואיזה מהמאכלים של פסח הייתן נותנות לו לטעום קודם כל???

NarihS

New member
היי סוף סוף! לא הבנתי לאן נעלמת

לי.. מה קורה איתך?? מסכנה מה עבר עליך.. טוב שהתפטרת! אני הייתי מזמינה את ניק ולא הייתי נותנת לא לאכול שם כלום כי גם אני לא אוכלת משם כלום.. אני לא אוהבת את זה כל כך.. :)

backstreet girl

New member
ברוכה השבה

אני הייתי מזמינה את קווין.... הייתי נותנת לו לטעום מה שיכינו....

LiOr CaRtEr

New member
את עובדת בהילטון?!?!?!??!?!

פחחחחחחחחחחחחחחחחח........ איי איי איי... אני מצטערת אבל אותי זה מצחיק=) היום הגעתי למסקנה שבעצם אמא שלי תרמה הרבה לפאריס הילטון.. והיא די חושבת שהיא מבחילה. אז אמרתי לה את זה היום.. היא אמרה שהיא לא בטוחה שפאריס קשורה להנהלה של המלונות, אבל בכל מקרה תרמנו לירושה שלה... חחח... צחוקים. האנשים הקשורים האלה...=) סורי, אותי זה הצחיק!!

BShenB

New member
פאריס היא אחת היורשות של המלונות

מן הסתם קוראים למלונות על שמה...יותר נכון של הדורות שלפניה...

למעלה