חזרתי!

חזרתי!

בינתיים נתנו לי אחרי שבוע מעופש בבקו"מ 11 ימי מנוחה לכבוד פסח...ושמעתי שיש מפגש פורום, אז...אני אהיה שם! עם הפתעה קטנה... אז חברה... קודם כל הי לכולם! שנית...מה פספסתי?

edlessme

New member
חחח.. שום חיל לא רוצה אותך חמוד?

לא נורא... כן.. אני חושב שסיכמנו שהמפגש הוא ב8/4... ו... דברים... מה באמת עם שעה? אני חושב שהמונית שרות האחרונה משוהם היא ב9 ככה בימי חול... אבל.. אמממ.. לא משנה... סבבה גבר! לא פיספסת שום ד-ב-ר... כי.. אתה פשוט יכול.. להסתכל בדברים שהיו.. כי גם ככה שום דבר לא באמת קורה בצ'אט... כלוםםםםם ... כן כן... אין שוווםם טעם להיכנס אליהם...

edlessme

New member
ר-ג-ע... זה עוד חמישה ימים!!

אמממ... אז.. בואו נגיד שנפגשים פה בארבע? עכשיו.. לאלה שהולכים להגיע לפה במונית שרות... יש אחת שיוצאת כל שעה עגולה מהתחנה המרכזית בת"א על שעה עגולה... היא יוצאת מהשער המזרחי יותר של התחנה... כלומר מאחת מהקומות האמצעיות... תשאלו במודיעין שמה ויגידו לכם בדיוק... ובכל אופן שמה נמצאות רוב המוניות שרות.. אני חושב שמפתח תיקווה ומראש העין וכל היישובים פה בסביבה (רמלה לוד גם) יש גם קווים של סופרבוס..

p i n g o

New member
קווים של סופרבוס?

זה אוטובוס שמרחף באוויר?
אני כבר לא מספיק לעקוב אחרי הטכנולוגיה של ימינו...

edlessme

New member
לשוהם... קדם 104...

ואם אתם תוכלו להיתכנס במקום אחד אני אוכל (אולי) לאסוף את חלקכם עם האוטו... אבל... זה מסוכן... כי אני לא בדיוק הנהג הכי מנוסה\טוב על הכביש

אני חושב שאוכל לאסוף בדרך

אנשים שנמצאים בדרך בין אור-עקיבא לשוהם...מממ...איפה זה שוהם שוב?

הקפצה!

מתי ייפתח שרשור מפגש רשמי? בכל מקרה, יש לי מפה ואני יודע בערך איך להגיע לשוהם, אבל אני מזהיר כל מי שמעוניין להצטרף אלי בדרך- הכי רחוק שנסעתי מאור עקיבא היה לנתניה, כך שהאחריות היא עליכם
.

עוד אחד שהתבלבל...

חצי מהאנשים בבקו"ם שלהם אמרתי את השם התבלבלו... בכל מקרה, תנועת הדוסים היא "בני עקיבא". אור עקיבא זאת עיר צמוד לקיסריה, קרוב לחדרה.

למעלה