חזרתי!!!

יו ספרי עוד קצת חוויות אפרת!!!!!

|*מתרגשת קצת*

אפרת ר

New member
טוב, במיוחד בשבילך...

חוויות מניו יורק... ניו יורק מגעילה ואני לא סובלת אותה, לא אחזור לשם (אלא אם קיילי באה להופעה שם ולא לשיקגו... אז חייבים לא?) המלון היה נחמד ונקי, אבל איך שיצאתי בבוקר משהו נכנס לי לעיין (ליכלוך מהעיר הנקייה הזו..) ולא רצה לצאת לבד... ניסיתי להתעלם כמה שיותר, סחבתי עד 3 בצהרים והתייאשתי... מיליון טלפונים וסידורים ומצאתי את עצמי במרפאת חירום עיניים. הרופאים היו נורא נחמדים, אמרו לי שאני גיבורה שהחזקתי מעמד כי זה נראה רע. הליכלוך נדבק לחלק הפנימי של העפעף וכל פעם שפתחתי וסגרתי את העין זה שרט אותה. נשמע כיף לא? יצאתי משם בחמש ישר לבית מרקחת לקנות טיפות ומשחה... ולנוח לפני קיילי. טוב שקיילי עלתה מאוחר על הבמה כי הייתי עם אישונים מורחבים מהטיפול כמעט כל הערב. קיילי עלתה לבמה קצת אחרי חצות, הקהל צרח קיילי שעה שניגנו במועדון מיקס של LAFS. כמו שכתבתי קיילי שרה שישה שירים, והיתה פשוט מדהימה. הקול שלה היה נהדר, וראו כמה שהיא מתרגשת מכל האהבה של הקהל. היא לא האמינה שהיא בניו יורק, וגם אני לא הייתי בטוחה לרגע... הקהל היה פשוט מדהים. היו 3000 איש שם לפי דיווחים שקראתי. כל האיזור שאני עמדתי בו (ליד הבמה) היה מלא מעריצים עם חולצות קיילי והרבה גליטר בשיער, כולם שרו עם קיילי את כל השירים והיו רגעים שבקושי שמעו אותה... זה היה מדהים. קיילי העלתה בסוף לבמה את כל הצוות רקדנים ולהקה שירגישו את הקהל והבטיחה לחזור... היא אמרה שזו ההופעה הראשונה שלה בניו יורק ואם היא ידעה שזה יהיה ככה היא היתה באה כבר קודם. חיכתי מחוץ למועדון בקור נוראי עד כמעט 4 לפנות בוקר, ראיתי כל מיני סלברטיז יוצאים, אבל לצערי לא את קיילי... בשלב מסויים התייאשתי והלכתי חזרה למלון להפשיר .. זה הכל.

וואו מה אני אגיד-אבל הכול היה שווה

את זה-ראית את קיילי ממש מקרוב
חבל שלא יצא לך לבקש ממנה חתימה או משהו כזה
שיהו את השגת משהו שאני בחיים לא אשיג-להיות באותו החדר עם קיילי
בטח נורא נורא התרגשת!
גם חששת השעיניים שלך לא יחזרו למצבן הרגיל לפני ההופעה נכון
איזה באסה שלא הצלחת לקחת מצלמה.... אם הייתי הולכת עם מכנסיים עם כיסים [כמו שקיילי לובשת בקליפ של LAFS ] היית אולי יכולה להכניס םנימה מצלמה קטנה-אבל גם שם בודקים לא
את שונאת את ניו יורק
חבל
אניא היה שם כנראה בחופש הגדול-רוב ה"טיול" יהיה לקנדה והשאר יהיה לניו יורק זה לא ממש טיול אלא נסיעה כדיש אקבל את האזרחות שלי -אני צריכה לשההות בקנדה כמה זמן כדי שתהיה לי פיינלי אזרחות

p i n g o

New member
../images/Emo45.gif

תודה על הדיווח, אין לך מושג כמה אנשים מקנאים בך עכשיו... ודרך אגב, פעם הבאה שנכנס לך משהו לעין, תוציאי אותו!!!!
תהיי בריאה

אפרת ר

New member
דיווח רשמי באתר של קיילי

16.02.2004 KYLIE WOWS FANS IN NYC Kylie sent 3,000 US fans into a frenzy on Valentine's night when she performed a six song set at Avalon in New York City at the launch party for the new 'Queer Eye For The Straight Guy' CD. Kylie, complete with four backing singers and six dancers, opened the intimate show - her first in NYC - with the Grammy Award-winning 'Come Into My World' before turning up the heat with her new single 'Red Blooded Woman'. Fans lapped up a funky rework of her first US hit 'The Loco-motion' and broke out in mass hysteria when Kylie launched into a show-stopping performance of her signature anthem 'Can't Get You Out Of My Head'. The neon glow of 'light sabres' signalled the arrival of the hypnotic hit single 'Slow' and Kylie thanked fans for making it the No.1 Club song in the U.S. By the time the familiar bars of 'Love At First Sight' heralded the final song of the evening, the 3,000-strong crowd bestowed their seal of approval with cheers so deafening that Kylie couldn't hear the music! Before leaving the stage Kylie responded to a request from the audience and treated fans to an impromptu acapella rendition of the opening lines of 'Your Disco Needs You' and promised to be back again soon for a full performance. She came. She conquered!

למעלה