טוב, במיוחד בשבילך...
חוויות מניו יורק... ניו יורק מגעילה ואני לא סובלת אותה, לא אחזור לשם (אלא אם קיילי באה להופעה שם ולא לשיקגו... אז חייבים לא?) המלון היה נחמד ונקי, אבל איך שיצאתי בבוקר משהו נכנס לי לעיין (ליכלוך מהעיר הנקייה הזו..) ולא רצה לצאת לבד... ניסיתי להתעלם כמה שיותר, סחבתי עד 3 בצהרים והתייאשתי... מיליון טלפונים וסידורים ומצאתי את עצמי במרפאת חירום עיניים. הרופאים היו נורא נחמדים, אמרו לי שאני גיבורה שהחזקתי מעמד כי זה נראה רע. הליכלוך נדבק לחלק הפנימי של העפעף וכל פעם שפתחתי וסגרתי את העין זה שרט אותה. נשמע כיף לא? יצאתי משם בחמש ישר לבית מרקחת לקנות טיפות ומשחה... ולנוח לפני קיילי. טוב שקיילי עלתה מאוחר על הבמה כי הייתי עם אישונים מורחבים מהטיפול כמעט כל הערב. קיילי עלתה לבמה קצת אחרי חצות, הקהל צרח קיילי שעה שניגנו במועדון מיקס של LAFS. כמו שכתבתי קיילי שרה שישה שירים, והיתה פשוט מדהימה. הקול שלה היה נהדר, וראו כמה שהיא מתרגשת מכל האהבה של הקהל. היא לא האמינה שהיא בניו יורק, וגם אני לא הייתי בטוחה לרגע... הקהל היה פשוט מדהים. היו 3000 איש שם לפי דיווחים שקראתי. כל האיזור שאני עמדתי בו (ליד הבמה) היה מלא מעריצים עם חולצות קיילי והרבה גליטר בשיער, כולם שרו עם קיילי את כל השירים והיו רגעים שבקושי שמעו אותה... זה היה מדהים. קיילי העלתה בסוף לבמה את כל הצוות רקדנים ולהקה שירגישו את הקהל והבטיחה לחזור... היא אמרה שזו ההופעה הראשונה שלה בניו יורק ואם היא ידעה שזה יהיה ככה היא היתה באה כבר קודם. חיכתי מחוץ למועדון בקור נוראי עד כמעט 4 לפנות בוקר, ראיתי כל מיני סלברטיז יוצאים, אבל לצערי לא את קיילי... בשלב מסויים התייאשתי והלכתי חזרה למלון להפשיר .. זה הכל.