חזרתי!!!

אפרת ר

New member
חזרתי!!!

ההופעה היתה מדהימה, היית בקושי מטר מקיילי... היה מדהים!!!! קיילי שרה שישה שירים, והקהל היה נהדר. קיילי נורא נורא התרגשה, שאלה אם היא באמת בניו יורק כי זה מרגיש כמו לונדון... לצערי אין לי תמונות, בדקו לי את התיק ולא יכולתי להכניס מצלמה :( מבאס כי מלא אנשים כן הצליחו וצילמו לידי כל הזמן. יש תמונות טובות בסייהיי.... אני מתה מעייפות, והיה לי ממש סיוט בניו יורק חוץ מקיילי... אספר לכם הכל מחר (בערב שלכם...) מבטיחה!

tatababa

New member
בינתיים

מכל הביקורות שראיתי בסייהיי היה מזה שווה! הקהל ממש אהב את קיילי.. *מחכה שאפרת תשתף אותנו באירוע הנוצץ של השנה
*

אפרת ר

New member
הנה תמונות....

אני לא ממש יכולה לכתוב הרבה, בקצרה אני אספר שנכנס לי משהו לעין בניו יורק "הנקייה" ביליתי אצל רופא עיניים במקום לטייל ועכשיו עם התרופות אני עוד רואה מטושטש...אבל היה שווה בשביל קיילי.. הנה תמונות מסייהיי... סיפורים בהמשך.

אפרת ר

New member
../images/Emo24.gif

חשבתי שכולכם קראתם כבר באינטרנט איפשהו... היא שרה: come into my world Red blooded Woman Locomotion (כמו בפיבר טור) can't get you out of my Head Slow Love at first sight ואחרי שכולם צרחו לה שלא תלך מישהו צעק שתשיר YDNY והיא התחילה לשיר כמה מילים ללא מוזיקה והתחילה לצחוק שהיא מזמן לא שרה את זה...

Siren

New member
מפתיע אותי ש...

הם ביקשו את YDNY LY בטח יצא שם רק אחרי ההצלחה של CGYOOMH לא?!

למעלה