חזרתי...

חזרתי...

אתמול קפצתי לפה לכמה דקות וכתבתי הודעה די ארוכה אבל המחשב נתקע ולא שלח לי אותה... פשוט לא הייתי הרבה בבית בימים האחרונים. היום הייתי בלימודים (היה לי מבחן מסכם... ושבוע הבא אני מסיימת ללמוד!!!) בסוף חגגנו אתמול. נסענו לטייל סתם ככה ביער קולה שנמצא ליד נחשונית, בדרך מהבית שלנו למרכז הארץ, והיה ממש יפה- מזג האוויר והפריחה והכל. בעלי החמוד גם קנה לי מתנה, ואתמול קנינו לו ביחד מכשיר פלאפון חדש עם האזניה האלחוטית לכבוד חגיגות ה-3 שנים ולכבוד היומולדת המתקרבת שלו, ככה שחסכתי מתנה... (אם תראו מישהו הולך ברחוב ונראה שמדבר לעצמו, כנראה זה בעלי עם האזנייה האלחוטית...) איזה כיף לחזור לפה. ערב טוב לכולם.

ערב טוב

תתחדשו על הכל שמחה שנהניתם איזה כיף, שאת מסיימת ללמוד!!! מה התוכניות לאחרי? שיהיה בהצלחה! שיהיה לך ערב מקסים

sovlanit

New member
YAEL,יקירה,

איזה כיף!!! שתדעו רק הפתעות נעימות. גם לי יש מו"מ עם תיבת המסרים.היא ממש לא מקשיבה לי ומצייתת רק כשמתחשק לה.תגידי,ככה נראה גיל ההתבגרות?!
כל טוב,יקירה! מזל טוב לרגל יום ההולדת של הבעל ויום הנישואין...

geni1

New member
היי יעל../images/Emo24.gif

איזה כייף לך שאת מסיימת ללמוד! גם אני רוצה! נשאר לי רק עוד סימסטר(יישששששששששש). מה למדת? נראה לי שאנחנו נסע לטייל בסופשבוע הבא אם יצא מזג אויר יפה,אולי בצפון. בא לי כבר לסיים עם המבחנים האלה! לילה טוב!

למעלה