חזרתי

חזרתי

לא ידעתי עד כמה אני זקוק לחופש הזה עד שלא נחתנו לפני שעה קלה כבדה בנתב"ג. וואו. אמסטרדם, פרט להיותה מ-ק-פ-י-א-ה היא ה-מקום לנקות את הראש. מחר, אמנם, חוזרים לשגרה
אבל לפחות בראש קצת יותר נקי. מה חדש פה?

resputin

New member
נהנית? ../images/Emo13.gif.

(ומה בדבר הזרעים שדיברנו עליהם לפני הטיסה?...)

חמדה אני ממעמד הפועלות

מקסימום אני אהיה זונה. חשוב לי לציין שהיה לי ריב מאוד גדול עם שותפי לטיול שרצה ללכת לרחוב החלונות האדומים (רק בשביל החוויה, הוא גיי בדיוק כמוני) ואני סרבתי בתוקף, אפילו רבנו על זה והסברתי לו שמתוך ההתנגדות העקרונית שלי לזנות באשר היא אני לא אהפוך את אחד המקומות הכי זועקים מעוול בעולם לטרקציה תיירותית. ולא הלכנו. מה חשבתם?

../images/Emo45.gif עלה והצלח

רחוב החלונות האדומים הוא באמת אות קלון למדינה היפה הזאת שבה ביקרת, ואחד ממרכזי הסחר בבשר נשים של אירופה בשעתו בתחילת שנות ה-80 זה עדיין היה מקום בו נשים יכלו לעסוק למחייתן בזנות על פי קצונן ובמסגרת הטולרנטיות ההולנדית המפורסמת, היום לא נשאר לזה זכר, המקום מאוכלס בנשים שהוברחו בעיקר מדרום מזרח אסיה ושמוחזקות בתנאים איומים, תוך ניצול של הקושי של משטרת אמסטרדם לשלוט ברובע הזה. בביקור האחרון שלי שם קפצתי אל הרובע בלי לדעת את כל זה ועם זכרונות של לפני 17 שנים, נבהלתי ממה שראיתי, חזרתי לאינטרנט ובדקתי את הנתונים ונבהלתי שוב. טוב עשית.

בשביל מה לך?

ילד, חיתולים, בקבוקים, טיפת חלב, חיסונים, גן, בית ספר, סיפור לפני השינה... לא יישאר לך זמן להחליף ניקים וחתימות.

האישה, הסיפור והמיטה

בגיל 7 מספרים לה סיפור ומשכיבים אותה לישון במיטה בגיל 17 מספרים לה סיפור כדי להכניס אותה למיטה בגיל 27 היא עושה מזה סיפור אבל בסוף נכנסת למיטה בגיל 37 היא נכנסת למיטה בלי לעשות מזה סיפור בגיל 47 היא מספרת סיפור כדי להיכנס למיטה בגיל 57 היא מספרת סיפורים איך פעם רצו להכניס אותה למיטה בגיל 67 היא שוכבת במיטה אבל נגמר הסיפור

m L m

New member
להתחתן עם לאז,

להביא ילדים עם גשרים... לאז לא יקנא???

למעלה