חזרתי!!

ASH1977

New member
חזרתי!!

לאחר היעדרות ממושכת בעקבות מבחן איום בכלכלה (חלחלה) שעברתי היום, היום נכנסתי לפורום לראשונה מזה הרבה זמן וראיתי מה הפסדתי בתקופת היעדרותי. אז ככה. לכל מי שתהה, דקל שהוזכר ע"י קומבינה בתחילת השבוע זה אני, כלומר, זה כינוי שקומבינה הדביק לי לפני 10 שנים (כשדפנה דקל ייצגה את ישראל באירוויזיון). מה לעשות, לא כל חובבי האירוויזיון הם הומואים. כמו בכל קבוצת אוכלוסיה יש כאלו שכן ויש כאלו שלא. מי שמגדיר את האירוויזיון כמקור עניין נשי אינו אלא טועה. למעלה מ 90% מחברי המועדונים בעולם הינם גברים. אהוד, תהנה בשבדיה (נדמה לי שגם נשיאנו האהוב נוסע ואפילו דחה את הנסיעה במספר ימים עקב חתונת היו"ר - כמו שאמרתי, לא כולם הומואים...).

ASH1977

New member
אני לא יודע אם הרוב...

בכל זאת כל הקשר בין אירוויזיון לנטיות מיניות הוא חדש לי, ואני חושב שלציבור הישראלי כולו זה משהו שצץ בשנים האחרונות. כאדם דתי, בהתחלה שללתי זאת מכל וכל. היום כחבר במועדון (שלראשונה נתן לי את האפשרות לפגוש אנשים המגדירים עצמם כהומוסקסואלים), אני מבין שזה קיים, וגיליתי שזה גם לא מפריע לי. זה דווקא די משעשע (שאף אחד לא ייקח את זה אישית... :) אפילו מצאתי עצמי בפגישה האחרונה, כשמישהו שאל אותי אם אני מההומואים עניתי לא באופן אינסטנקטיבי למדיי: "לצערי לא..." לא, זה בסדר, אני ממש לא מצטער על זה שאני סטרייט :) אעדיף בעז"ה להתחתן ולהקים משפחה (סליחה על המונולוג המעיק, אך פעם עשיתי חשבון נפש וגמלה החלטה בליבי שגם לו הייתי הומו, הייתי רוצה להתחתן ולהביא לעולם ילדים).

אהוד_

New member
אוקי

בזמנו, לא הבנתי מה הקשר בין אירוויזיון להומואים, האמת שקשה לי להבין מה בדיוק מושך את רובנו לדבר הזה, כי בסכ"ה רוב העם רואה אירוויזיון וכולם יודעים מה זה... אני חושב שזה סבבה שיש לך אפשרות להכיר הומוסקסואלים מקרוב יותר, למרות הם אחוז לא קטן כמו שחלק חושבים. ובסכ"ה אני הגעתי למסקנה שרוב האנשים הם דו-מיניים, ומעטים הם באמת הומואים מוחלטים או סטרייטים מוחלטים, זה פשוט כמו שהעולם שלנו הוא עגול ולא מרובע, ואני חושב שיש עוד צבעים בעולם חוץ משחור ולבן, אני אומר את זה מניסיון. להתחתן ולהביא ילדים זה דרך חיים שאתה בוחר, וזה יפה. אני מכבד אותך, אני מקווה שאתה מכבד את הדרך שאני בוחר.

ASH1977

New member
כמובן :)

לא קטלתי אותך באופן אישי, כמובן. אני יכול לקבל באופן חלקי את התיאוריה שלך שברגע שמדובר במין-רוב הגברים לא ייגעלו לחלוטין מגברים ורוב הנשים לא ייגעלו לחלוטין מנשים. אך תסכים איתי, שלעיתים יש בזה המון לחץ חברתי ונורמות חברתיות.

אהוד_

New member
כן, לצערי הכל לפי לחץ חברתי

לא הרבה אנשים אמיתיים עם מה שהם, וחבל הנה שיר שאני מזדהה איתו כמו ההמנון שלי ...I want to change the taste in my mouth." Ice-ocean-blue, like when I dream that I am running, that I rise. Without any fear I fly like that. And I want to change my smell to something light, stil concrete. Like when the autumn dives from a clear sky among apple-trees and it gets cold. I know a man that rather would stop breathing than selling everything and just go away. But I think you can change some parts that doesn´t work and make yourself true. Think it, feel it, that I am free. To be the one I want to be. I am free to be the one I want to be I am free to be the one I want to be. Wonderful human Wonderful human la la la la.... I want to change language, soft round words. Nothing big exept when the anger comes and I really need to empty the fire in my head. And I want to change my way to see, clear straight looks. That doesn´t fear anything, so you know that what I see is what I send, that is all. I know a man that rather stops breathing than being naked in front of another. I know, poor him, because nudity unites all the parts we hide to each other. So how does it feel, that you know that you are free to be the one you want to be..... Wonderful human..." אם יש לך תוכנת הורדה אודיו גלקסי א ז השיר נקרא Underbara m nniska ושרה אותו אווה דאלגרן, אולי תכיר אותה מקדם שוודיה 1979 1980 וOGAE SC 1992

אייל_18

New member
וחבל שכך.

כי בניגוד להומואים, סטרייטים לא היו רצים ותוקפים עם שאלות "זה נכון שטאנל הומו?!", טורחים להדגיש ש"אירוויזיון זה משהו של הומואים", לתקוף כל מעריץ סטרייט (או שטוען שהוא סטרייט) ושאר דברים מעצבנים.

ASH1977

New member
טאנל הוא לא חבר של אינס

שייצגה את אסטוניה ב 2000? בכל מקרה זה מה שאמרתי, זה כמו בכל קבוצת אוכלוסיה. יש באירוויזיון זמרים הומואים ויש זמרים סטרייטים. לפני כמה שנים, אצל דן שילון מארח (זוכרים?) הוא ראיין שחקנית כדורסל ורמז לה שאומרים על שחקניות כדורסל שהן לסביות. היא ענתה לו שיש גם מנחי טלוויזיה הומואים. דן שילון החליף צבעים...

אהוד_

New member
סטרייטים יכולים לשאול אותך

שאלות יותר מעצבנות כמו מה אתה עושה במיטה מתוך סקרנות, לא מעט פעמים שאלו אותי שאלות שהייתי בשוק שהם מרשים לעצמם לשאול אותי, העדפתי לא לענות תמיד.

אייל_18

New member
דיברתי על מעריצי אירוויזיון

הומואים. לא יודע, אולי יש למעריצי אירוויזיון הומואים סיבה טובה לעשות את כל הדברים שציינתי. זה נותן להם ביטחון עצמי? זה מחפה על איזה משהו? יופי.

למעלה