חזרתי...

Dark SpaWn

New member
חזרתי...

סליחה שלא הייתי כאן כבר כמה זמן פשוט האינטרנט נידפק לי

OFIRB9

New member
ספון!!! אאאאאאאאאאאא!!!!

*צוציק קופץ על ספון וצורח* "איפה היית!? לא האכילו אותי פה!!!" ספון למה לא קפצת לאיזה אינטרנט צדדי והודעת!? אתה יודע איך דאגנו!? כל יום אני מחכה כבר שתמשיך את הפיק המשוטף או שתבוא להחיות את הצ'ט המשעמם הזה! (מאז שגם ני נעלמה לי) ו...ו...ו... אאאאאאאאאא!!! השתגעתי!!!! >< מה עוד חדש? *פעמון* תבוא עכשיו לצ'ט יש לי דיבור איתך!!! (ועם לא היום אז מחר)

Digi Lista

New member
ברוך השב../images/Emo140.gif

אינטרנט דפוק...אני מכירה את זה

Dark SpaWn

New member
תודה לכל מי ששמח לראות אותי

ואופיר לא חשוב שפיפסתי פרק מציידי הדיג'ימון... אני בכל מקרה לא מבין את העלילה...

Apikachu L

New member
תיראו!

אני וספון כתבנו חמשיר על קוג'י וקואיצ'י פעם היה בחור מטומטם ולו אח אחיו היה חנהנה אבל הוא היה פרחח קראו לו קואיצ'י המצוברח ככה הוא הרגיש כי כל יום זרקו אותו לפח ככה:בום,אאוץ' טראח! ובעולם הדיג'ימונים לחלקים הוא נחתך וקוג'י אחיו את הפה פתח על ידי דיג'ימונים גדולים כמאט נמעך ואז,מה נורא מה איום הרגו לו את האח התאום שהתפגר לו בשמש כל היום! ואחרי שהוא מת הוא מופיע לאנשים בחלום ואחיו,לא מתאבל,והולך עד הלום. אני שונא אותו אני אדפוק לו בראש אם לום ! (סוג של צינור ברזל) ואז באה זואי,החצאית הרימה.. לקח אותה הביתה למיטה וקדימה ! (מי מבין למה אני מתכוון ?) אבל אוי מה נורא,אז באה אימא ואותו במעל בקטינה האשימה סוף.

Dark SpaWn

New member
תוספות העורך

Dark SpaWn: אין לי מושג בדיג'ימון אני כאן כי טריירמון הביא אותי לכאן Apikachu L: לא? Apikachu L: שום מושג? Dark SpaWn: איך אני יראה אותה ? Apikachu L: לא ראת שום עונה? Dark SpaWn: טוב יש לי הבנה בסיסית אבל אני לא טוב בשמות Dark SpaWn: אני תמיד שוחך את שמות הדמויות Apikachu L: אה. זה מספיק. Apikachu L: לא נורא. Dark SpaWn: במיוחד כי הם תמיד אותו דבר Dark SpaWn: תמיד הדביל אם המשקפת Dark SpaWn: האנטי חברתי שבפרקים הראשונים מיתבחבא מכולם Dark SpaWn: מתחבא* Dark SpaWn: והילדה שמאיזו סיבה תמיד צורחת Apikachu L: כן.. Dark SpaWn: כל הזמן אותו דבר לא מצליח לזכור את כולם Apikachu L: דיוויס,טאי וטאקויה. Apikachu L: טאקטו Apikachu L: כל הדפוקים חסרי הטאקט. Dark SpaWn: לקוג'י וקאוצ'י היו הורים אכזרים... את זה אני יודע מהשמות החורזים Dark SpaWn: כאילו הם הולכים ביחד בבית הספר Apikachu L: חחחח.... Dark SpaWn: הנא קוג'י וקאוצ'י... Dark SpaWn: אפשר לכתוב עליהם חמשירים Apikachu L: ואו קיי Apikachu L: אני שורה אתה שורה. Dark SpaWn: חחח בסדר Apikachu L: תתחיל Dark SpaWn: רגע תני שניה לחשוב זה קשה Dark SpaWn: ... האמת אני לא מצליח Apikachu L: רוצה שאני אתחיל? Dark SpaWn: כן Apikachu L: פעם היה בחור מטומטם ולו אח Dark SpaWn: אחיו היה חנהנה אבל הוא היהפרחח Dark SpaWn: פרחח* Apikachu L: קראו לו קואיצ'י המצוברח Dark SpaWn: ככה הוא הרגיש כי כל יום זרקו אותו לפח Dark SpaWn: זה סוג המשחק שצריך בשבילו את לורי... Apikachu L: ככה:בום,אאוץ' טראח! Dark SpaWn: ובעולם הדיג'ימונים לחלקים הוא נחתך Apikachu L: מה אתה מכניס שורות לא קשורות? Dark SpaWn: מצטער Apikachu L: ודקוג'י אחיו את הפה פתח Apikachu L: *קוג'י Dark SpaWn: על ידי דיג'ימונים גדולים כמאט נמעך Apikachu L: ואז,מה נורא מה איום Dark SpaWn: הרגו לו את האח התאום Apikachu L: שהתפגר לו בשמש כל היום! Apikachu L: נו? Dark SpaWn: ואחרי שהוא מת הוא מופיע לאנשים בחלום Dark SpaWn: סיימנו ? Apikachu L: ואחיו,לא מתאבל,והולך עד הלום. Apikachu L: ועוד קצת Apikachu L: נו? Dark SpaWn: אני שונא אותו אני אדפוק לו בראש אם לום ! (סוג של צינור ברזל) Dark SpaWn: אני לא אוהב אותו... Apikachu L: ואז באה זואי,החצאית הרימה.. Dark SpaWn: הוא לקח אותה הביתה למיטה וקדימה ! (מי מבין למה אני מתכוון ?) Apikachu L: אבל אוי מה נורא,אז באה אימא Dark SpaWn: ואותו במעל בקטינה האשימה Apikachu L: סוף. Dark SpaWn: סבבה... Dark SpaWn: אולי אנחנו צריכים לרשום את זה... Dark SpaWn: לא חשוב שמרתי...

Apikachu L

New member
תיקון ושם עבור השיר.

שיר מופרע של קוג'איצ'י וזואי Apikachu L: פעם היה בחור מטומטם ולו אח Dark SpaWn: אחיו היה חנהנה אבל הוא היה פרחח Apikachu L: קראו לו קואיצ'י המצוברח Dark SpaWn: ככה הוא הרגיש כי כל יום זרקו אותו לפח Apikachu L: ככה:בום,אאוץ' טראח! Dark SpaWn: ובעולם הדיג'ימונים לחלקים הוא נחתך Apikachu L: וקוג'י אחיו את הפה פתח Dark SpaWn: על ידי דיג'ימונים גדולים כמאט נמעך Apikachu L: ואז,מה נורא מה איום Dark SpaWn: הרגו לו את האח התאום Apikachu L: שהתפגר לו בשמש כל היום! Dark SpaWn: ואחרי שהוא מת הוא מופיע לאנשים בחלום Apikachu L: ואחיו,לא מתאבל,והולך עד הלום. Dark SpaWn: אני שונא אותו אני אדפוק לו בראש אם לום ! (סוג של צינור ברזל) Apikachu L: ואז באה זואי,החצאית הרימה.. Dark SpaWn: הוא לקח אותה הביתה למיטה וקדימה ! (מי מבין למה אני מתכוון ?) Apikachu L: אבל אוי מה נורא,אז באה אימא Dark SpaWn: ואותו במעל בקטינה האשימה Apikachu L: סוף.

niena

New member
אוווווווווווווו!!!!!!!!!!

יפה!!! מצחיק! קורע!!! (לא הגזמתי???)

Dark SpaWn

New member
עוד חמשיר מספון ופיקה

Apikachu L: פעם היה בכיין ששמו טומי Dark SpaWn: הוא בהחלט לא היה בחור קומי Apikachu L: והייתה אחת ששמה מימי Dark SpaWn: שעשתה את זה אם כולם מאלברט עד שימי Apikachu L: טומי גילה אותה במיקרה Dark SpaWn: ראה אותה עושה את זה ולא הבין מה קורא Apikachu L: אך נידלק,ניסה ו...טוב הוא בחור די פורה Dark SpaWn: מהמצב הזה הוא די נהנה אפילו שהוא קטין והיא קטינה Apikachu L: ולתינוקת קראו זואי הקטנה Dark SpaWn: ואמא גידלה אותה דומה ועכשיו גם היא זונה Apikachu L: ומה לעשות,היא אנסה את ג'י פיי Dark SpaWn: הבן אדם שוקל טונה ! זה ממש לא אנושי ! Apikachu L: אך אין דבר,הוא לא לקח זאת באופן אישי. Dark SpaWn: הם המשיכו לחיות ביחד אך החיים קשים Apikachu L: כי פעם סבתא מימי נתפסה עם נהגי דגמ"שים Dark SpaWn: וטומי ניתפס רוצח אנשים Apikachu L: וזואי,אוי לבושה אנסה לפחות מילייארד אנשים. Dark SpaWn: וליפני שזה נהיה יותר גרוע כאן פיקה וספון מסיימים (התחרות הכי מטופשת ללורי זה אנחנו...)

למעלה