תוספות העורך
Dark SpaWn: אין לי מושג בדיג'ימון אני כאן כי טריירמון הביא אותי לכאן Apikachu L: לא? Apikachu L: שום מושג? Dark SpaWn: איך אני יראה אותה ? Apikachu L: לא ראת שום עונה? Dark SpaWn: טוב יש לי הבנה בסיסית אבל אני לא טוב בשמות Dark SpaWn: אני תמיד שוחך את שמות הדמויות Apikachu L: אה. זה מספיק. Apikachu L: לא נורא. Dark SpaWn: במיוחד כי הם תמיד אותו דבר Dark SpaWn: תמיד הדביל אם המשקפת Dark SpaWn: האנטי חברתי שבפרקים הראשונים מיתבחבא מכולם Dark SpaWn: מתחבא* Dark SpaWn: והילדה שמאיזו סיבה תמיד צורחת Apikachu L: כן.. Dark SpaWn: כל הזמן אותו דבר לא מצליח לזכור את כולם Apikachu L: דיוויס,טאי וטאקויה. Apikachu L: טאקטו Apikachu L: כל הדפוקים חסרי הטאקט. Dark SpaWn: לקוג'י וקאוצ'י היו הורים אכזרים... את זה אני יודע מהשמות החורזים Dark SpaWn: כאילו הם הולכים ביחד בבית הספר Apikachu L: חחחח.... Dark SpaWn: הנא קוג'י וקאוצ'י... Dark SpaWn: אפשר לכתוב עליהם חמשירים Apikachu L: ואו קיי Apikachu L: אני שורה אתה שורה. Dark SpaWn: חחח בסדר Apikachu L: תתחיל Dark SpaWn: רגע תני שניה לחשוב זה קשה Dark SpaWn: ... האמת אני לא מצליח Apikachu L: רוצה שאני אתחיל? Dark SpaWn: כן Apikachu L: פעם היה בחור מטומטם ולו אח Dark SpaWn: אחיו היה חנהנה אבל הוא היהפרחח Dark SpaWn: פרחח* Apikachu L: קראו לו קואיצ'י המצוברח Dark SpaWn: ככה הוא הרגיש כי כל יום זרקו אותו לפח Dark SpaWn: זה סוג המשחק שצריך בשבילו את לורי... Apikachu L: ככה:בום,אאוץ' טראח! Dark SpaWn: ובעולם הדיג'ימונים לחלקים הוא נחתך Apikachu L: מה אתה מכניס שורות לא קשורות? Dark SpaWn: מצטער Apikachu L: ודקוג'י אחיו את הפה פתח Apikachu L: *קוג'י Dark SpaWn: על ידי דיג'ימונים גדולים כמאט נמעך Apikachu L: ואז,מה נורא מה איום Dark SpaWn: הרגו לו את האח התאום Apikachu L: שהתפגר לו בשמש כל היום! Apikachu L: נו? Dark SpaWn: ואחרי שהוא מת הוא מופיע לאנשים בחלום Dark SpaWn: סיימנו ? Apikachu L: ואחיו,לא מתאבל,והולך עד הלום. Apikachu L: ועוד קצת Apikachu L: נו? Dark SpaWn: אני שונא אותו אני אדפוק לו בראש אם לום ! (סוג של צינור ברזל) Dark SpaWn: אני לא אוהב אותו... Apikachu L: ואז באה זואי,החצאית הרימה.. Dark SpaWn: הוא לקח אותה הביתה למיטה וקדימה ! (מי מבין למה אני מתכוון ?) Apikachu L: אבל אוי מה נורא,אז באה אימא Dark SpaWn: ואותו במעל בקטינה האשימה Apikachu L: סוף. Dark SpaWn: סבבה... Dark SpaWn: אולי אנחנו צריכים לרשום את זה... Dark SpaWn: לא חשוב שמרתי...