חזרתי...

התמימה

New member
חזרתי...

פשוט היה חופש ואני כבר לא בבית אז לא היה לי עוד אינטרנט העומד לרשותי אז חזרתי... וקצת קשה לעקוב אחרי ההתפתחויות אבל אני מאמינה שאני אצליח בסוף. אז ליפהפיה הנרדמת- באיזשהו שלב אנו מבינים שלא ניתן לשנות את ההורים שלנו אצלי זה קרה בשלב מאוד מאוחר יחסית לשאר חבריי אבל זה קרה. ואני לא מטילה עליהם יותר את האחריות ואני נותנת לעצמי להחלים, לא ייאמן אבל חברה טובה שלי משמשת עבורי טריגר להחלים, תחשבי על זה,, שתי חברות מבתים מרעילים... חגיגת מנגנונים... אבל יהיה בסדר, ואני יודעת שיכול להיות טוב. תודה על התמיכה וההבנה לנסיכת השחף- נניח לעת עתה שאולי ההורים שלך לא מרעילים, אבל בתור אחת שרק לפני שנה עוד דיברה כמוך, קחי, סתם תקראי את הספר הזה ``הורים מרעילים`` ותחשבי, בכנות, עם עצמך עד כמה זה מאפיין את התנהגות הורייך, אני לא אומרת שום דבר, רק תקחי, תקראי, ותהיי פתוחה, אל תתני לפחד המקונן בך להכריע אותך, מנסיון אני יודעת שכשמבינים שגדלת במשפחה מרעילה קשה לעכל ולקבל את זה אבל דווקא הקבלה וההבנה מביאים את האפשרות לתקן את המעוות, את הנזקים הפתיחות לכל מה שפחדת להיות פתוח אליו... פשוט תקראי... ותנסי להיות פתוחה. התמימה

pomelit

New member
איך משיגים את הספר הזה?

מי כתב, הוצאה, בלה בלה בלה

גיל.

New member
הצעה קטנה...

תמימה, אולי תצטטי כמה קטעים רלוונטיים מהספר וככה נסיכת השחף תוכל לראות עד כמה זה מתאים לסיפור שלה? אני מקווה שתוכלי... זה יכול לעזור מאוד לדעתי.

למעלה