חזרתי!

Zeliran

New member
חזרתי!

טוב, זה אני ששאלתי על העלאת תמונות לשרת HTTP..זוכר? אז ככה: בזמן שעבר לא היתה לי אפשרות לנסות את זה על השרת שעליו אני רוצה להרית את התוכנית, אז פתחתי לי חשבון באתר שתומך ב ASP הוספתי את הקובץ שאמור לטפל בקובץ בשרת של האתר והשתמש בUPLOADFILE כשאני מקשר אותו לכתובת של הקובץ שאמור לטפל בקובץ.. כשהרצתי את התוכנית קיבלתי את ההודעה: Internal Server Error למה אני מקבל את ההודעה הזאת? אולי בגלל שאולי צריך שם משתמש וסיסמא? ואם צריך שם משתמש וסיסמא, איך אפשר לתת את הנתונים האלה?

yuval k

New member
צריך הודעת שגיאה מפורטת יותר...

בטל את הסימון ליד Show friendly HTTP error messages ב-Advanced תחת Internet Options, מתוך תפריט Tools. שוב - עקרונית, מה שאמור לטפל בזה זהו דף ASP.net, שניגש מתוך Request.Files; אני משער שאפשר דרך ASP/PHP רגילים, אבל לא מצאתי איך. כמו כן, יכול להיות שאתה מנסה להעלות לתיקייה בלי הרשאות כתיבה?

Zeliran

New member
?

פתחתי את חלון הoptions אבל לא מצאתי שם בכל את ה advanced (תמונה מצורפת..) ועוד שאלה, לשרתים שזקוקים לזיהוי באמצעות שם משתמש וסיסמא, איך אפשר לספק להם מידע שכזה?

Zeliran

New member
??

טוב.. שום מה זה לא נתן להעלות התמונה.. בכל מקרה כשפתחתי את tools...options לא היתה תיקייה של advanced ... איפה היא?

yuval k

New member
בדיאלוג Internet Options?

אפשר גם לגשת אליו מלוח הבקרה.

Zeliran

New member
...

ואני בכלל חשבתי שהתכוונת לאפשרויות ב framework... בכל מקרה, אחרי ששינתי את זה, עדיין קיבלתי את אותה ההודעה: the remote server returned an error: (500) internal server error

למעלה