חזרתי.

ו שתי

New member
חזרתי.

אז ככה, אתמול, לאחר לבטים ארוכים במהלך החודש האחרון, נפגשתי עם רופא נשים חדש. הפגישה, בעקבות הכשלון של חודש הנסיונות האחרון (בראש השנה
) דווקא היתה יופי: חיכינו רק שעה ועשרים דקות בתור (כשמסביבנו רק נשים בהריון מתקדם- אמן שזה מדבק), הרופא היה נימוסי, לא דחק בנו, והתיחס לחששות שלי ברצינות ראויה. היום עשיתי בדיקת דם לפרופיל הורמונלי ועוד כל מיני, והכל יהיה פסדר. מהכיוון הבלתי אופטימי, חרא לי. חמותי שרצה אצלנו כל החג, מטריפה את כולנו, וחזרתי לעבודה בלי שום כוחות נפש. כמובן שלאורך כל השבוע היא המשיכה להטריף את כולנו כולל אמש אותי (בדיוק כשיצאו מהרופא. מזל שהייתי במצברוח- טוב- היי), וכמובן שאת השבת נבלה (איך לא?) אצלה. אני מרגישה ממוטטת. נפשית ופיזית. אני לא מגיעה הביתה לפני שמונה בערב, וכשאני כן, אני מתחזקת את הבית תחזוקה שוטפת ותו לא (וגם לזה אין לי כח). בעבודה אני זוכה לחוסר תמיכה מופגן, ואיכשהו המנהל הצליח להנחיל תרבות ארגונית של "אדם לאדם זאב" מה שגורם לי לצאת גם מהימים הטובים שלי בהרגשה מגעילה ורעה. אני לא מתביישת להגיד שאין לי מוטיבציה לעבוד טוב, וברוב המקרים גם לא נשארים לי כוחות לעשות משהו בעבודה. ונראה לי שהדליפה לו מישהי את העובדה שאני מנסה (היועצת שלנו, שהריון מתקדם בעצמה, שלא חשבתי בחיים שדווקא חברה תדליף) ויש עוד, פשוט לא נעים לי לקטר. ובא לי לדלג מראש על החודש הזה, ולהגיע ישר למחזור, לכשלון של עוד חודש. אין לי חשק לחכות, להתלבט אם לבדוק, לפתח ציפיה ובסוף שהכל
... אוווווף.

קובולט

New member
יש גם ימים כאלה...

הגדולה היא לחייך ולצפצף על כל העולם, החיוך בסופו של דבר מדביק גם הנפש האישית.... המלצה חמה ששואלים מה שלומך תגידי מצוין!!!! ושיתפוצצו כולם במחשבה מה כל כך מצוין. יקירתי הרופא החדש זו דרך חדשה שאת בחרת ללכת בה... אז אנחנו פה איתך לעודד מתי שצריך. חוץ מזה שאין דבר ששנת לילה טובה לא יכול לרפא. דרך אגב עוד לא הודתי לך על השנות טובות שהעברת לי הן היגיעו לשני האימיילים שלי ונתנו לי רעיון נפלא... אז שנה טובה גם לך

ו שתי

New member
../images/Emo24.gif יודעות משהו?

צודקות. אני מתמקדת בחשיבה על כל מה שטוב, ות'אמת? לא חסר לי כלום. ובטח ובטח לא הייתי מתחלפת עם אפ'חד. מה שהורס אותי, הגעתי הבוקר כ"כ שלווה ורגועה ובמצברוח טוב לעבודה... ואני אוהבת את העבודה שלי (לפחות עד חופשת הלידה). שמחה שהרעיונות הועילו, ותודה על הברכות! עכשיו יש לי ארבעה ימים להרגע, לנוח, לאגור כוחות, ולהתחיל מחדש להתעל מכל הנשמות הטהורות.

היי

אני החלטתי לנסות לראות את מה שטוב בכל אחד, ולהתעלם מהשאר, כי גם ככה לא נצליח לחנך אף אחד. בקשר לעבודה, למה שלא תנסי למצוא עבודה אחרת. כל החיים עוד לפנייך ואין סיבה שתישארי במקום שאת סובלת בו. חוץ מזה אולי החודש זה יקרה. אל תהיי פסימית. ואם לא, אז חודש הבא.

ofik

New member
גם לאופטימיות הכי גדולה יש ימים כאל

אז, ממש בסדר להחליט שבא לך פתור מהעולם ליום או יומיים, בטח בעונת החגים והחמות. תחזיקי מעמד, והאופטימיות עוד תחזור,
עופיק

סנונית 1

New member
ו שתי מתוקה ../images/Emo24.gif

גם אני עם חמותי וכללללללל המשפחה של הבעלול בסוף השבוע הזה. בר מצווה שנחגגת בבית מלון, יומיים עם כלללללל המשפחה ונסיעות הלוך חזור עד המלון עם חמי וחמותי באוטו - סיוט! אצלי דווקא העבודה והעומס משכיחים את העצב לכן אני נמצאת שם הרבה . תנסי לא להיות פאסימית ולקוות שהחודש זה כן יקרה
. בהצלחה.

למעלה