חזרתי!!!

Prongs

New member
חזרתי!!!

חזרתי מים אל ים! היה ממש קל! אני לא מבין מה הבעיה שלהם... במפקד בסוף אמרו: זה אחד הטיולים הקשים ביותר בצופים....`` הייתי ביותר קשים אצל צופי ים. בקיצר זה היה בדיחה. אבל היה כיף. וגיליתי שאני מחוסן מפני צרעות. עקצה אותי בצוואר ולא הרגשתי. Prongs אם הצטרפו ילדים חדשים מאז שעזבתי את ברוכים הבאים ותהנו וקיבלתי את הספרים מאמאזון והם שונים מבסטימצקי! יותר גדולים

Panther

New member
הייתי בים אל ים לפני שבוע וחצי

באיזה חוף של הכנרת הייתם בסוף? אנחנו בדוגית. באמת לא היה כזה קשה. איזה חלק של הדרך הלכתם? אנחנו הלכנו מהר מירון עד הכנרת.

Prongs

New member
אנחנו...

הלכנו ממונפור עד לכינרת. זה טיפה יותר Prongs

shai.m

New member
תתחדש!

תתחדש על הספרים! הם שונים מהספרים של סטימצקי בגלל שגם בספרים האלה יש שתי גרסאות שונות-בריטית ואמריקאית-ושלך היא האמריקאית ולא הבריטית שנמכרת בארץ.

Prongs

New member
גמרתי!

גמרתי את הספרים! האמריקאית אכן שונה. הספרים יותר גדולים וארוכים. למי שקרא את חיות מופלאות... אז הכתבה על זה שהחליפו את הסלים נכתבה בתאריך היומולדת שלי! אני ממליץ לכולם לקנות את הספרים כי הם ממש יפים וכי זו תרומה חשובה. אני גם ממליץ לכולם להיכנס לאתר עם הלינק למטה. זה האתר של קומיק רליף שהיו אחראים על התרומות מהספרים. באתר שיש ראיון נחמד מאוד. אל חשש! הוא לא מגלה כלום על שני הספרים החדשים. הידעתם שרון נולד בראשון למרץ? הרמיוני ב19 לספטמבר? ושקת`רין או קת`לין אני לא זוכר הוא בכלל לא המידל ניים של ג`קר? Prongs נ.ב אני ממליץ לקרא את הספרים רק אחרי שגמרתם את ספר 4 אחרת לא תבינו הרבה בדיחות

למעלה