חזרתי,,,

חזרתי,,,

חזרתי מאתונה,,מה הגיד לכם גשם שוטף אז ברחתי לפטרה,,מקום יפה, עיר נמל מאד גדולה,מעבורות יוצאות מפטרה לאיטליה כל לילה והם נראות ענקיות. לעצם ביקורי,,עשינו חזרות עם גליקריה לקראת המופע של וראייטי בישראל,,לדעתי הולך להיות מופע מדהים,,מופע חד פעמי עם שלומי שבת בו נשלב כמה דואטים מדהימים,, לא להפסיד את המופע,,מלבד שזו גם תרומה לילדים נזקקים,,במופע עצמו ישולבו מקהלת ילדים שהולכים להפתיע את גליקריה בשיר יווני מלא ללא ידעתה,,ועוד ישולבו קטעים שאני לא יכול למסור כרגע,,לדעתי מי שלא יהיה יפסיד מופע מדהים!!!! בתודה ציון קדם

גם פה בהיסטוריה היה ציון קדם

בפורום היה פעם ציון קדם רק מה אחרי שגליקריה סיימה את הראיון שלה פה אז לא היה לו מה לעשות יותר פה אז הוא רב עם מישהוא ונעלב ונעלם לכמה חודשים עכשיו גליקריה חוזרת לארץ להופיע אז כמו עוף החול הוא חוזר ואחרי ההופעה הוא שוב יעלב ממשהוא ויעלם זה ריטואל קבוע.עוד כמה ימים זה יתחיל יפית נופית שימרית מאיה מה שלומך מותק ישנת עם התמונה של גליקי מתחת לכרית?

ברבא ידידי!!!

תענוג לקרוא את הודעתך,,בכל מיקרה מתחת לכרית יש מקום לכולם,,גם לך!!! מוזר הוא שכל "החכמים" מופעים בשמות בדוים ,ואין להם את האומץ להופיע בשמם האמיתי,אבל לכתוב באומץ הם "אלופים" בכל מיקרה התגעגתי אלייך שלך ציון

ציון ידידי

אם ההיתי כותב משהוא לא אמיתי היה לך מקום לטענות אבל אנחנו כולנו מכירים את הריטואל הקבוע וזה נכתב מתוך בדיחות הדעת דרך אגב מי שמבקש סליחה ממך ומבקש שתחזור לפורום מקבל כרטיסים להופעה של גליקריה?

ברוך השב../images/Emo24.gif

היתה לי הרגשה שחזרת ואני מאד שמחה שגם חזרת לפורום! אני וימית כמובן שניהיה ב"מופע" אני קניתי כרטיס כבר מלפני חודש!.. בכל אופן אני בטוחה שהיה אחלה של הופעה לא היה לי ספק בזה... וכמו שאני יודעת שמי שלא יבוא באמת יפסיד ובגדול יום מקסים שיהיה מאיה!

למעלה