חזרתי

חזרתי

ועוד מעט אני הולכת שוב, לנצח...בערך... אז איך היה לי? הסאונד היה די חרא, היו קצת הרבה זקנים, חסרו לי מאוד "קוק בצהריים" ו"אני לא רוקד כשעצוב", מיכה וארקדי החליםו בטעות מילה אחת במהלך ההופעה, הם היו קרים כמו אנילאיודעת מה אחד לשני, ההופעה לא הרגישה לי כמו הדבר הכי טוב שקרה לי אי פעם כמו שתמיד קורה לי בהופעות, חיפשתי כל הזמן מישהו שחור עם ראסטות ואף גדול ולא מצאתי, אבל היה לי בכל זאת ממש ממש ממש ממש כיף. וביי...

dw2322

New member
גם אני חזרתי

לטעמי ההופעה היתה סה"כ מוצלחת. לא מדהים, מוצלח. יותר אהבתי את רמי/יהודית/עטרי וריקי גל אבל גם זו היתה הופעה טובה והיה מדהים לראות כ"כ הרבה אנשים. בהופעה של רמי וכו לא היו כ"כ הרבה. לטעמי קצת הגזימו עם האיחור (22:30), הסאונד לטעמי היה בסדר (אבל איני מתיימר להבין בזה) רק קצת ווליום חזק מדי (גם אצל רמי וכו), לי נראה שהיו דווקא לא מעט צוציקים
בל נשכח שהלהקה היא משנים 86-95, כך שסביר שיהיו גם "זקנים" כמוני, אפקט התאורה היה מרשים (יותר מזו של רמי וכו). מסכים עם פליאתך על העדרותם של שני השירים (אפשר היה להחליפם בשניים הראשונים ששרו). סה"כ החברה המרכזית (קוקה-קולה) שיחקו אותה יפה.

גם אני חזרתי

ואני לא ניתחתי את הכל פשוט היה לי ממש כיף ומצחיק. הייתה הופעה די טובה. קצת היה חסר משהו אבל בסך הכל היה בנננזונה. והיה ממשממש מצחיק, הייתי עם יעל מיכל ורן, ורן כושי טיפש אבל מצחיק, ומיכל דפוקקקקקקקקקקקקקה. וכולם שם רצו להביא לנו מכות והיה לנו מצחיק. ורן אמר שיש לי סחרחורות כדי לקבל מים. ופגשנו נועליסטיות נחמדות. ואחרכך האוטובוס לא הסכים לצאת עד שהוא יתמלא אז עשיתי מורל לבארשבע וניסיתי לשכנע אנשים לבוא לאוטובוס שלנו אבל הם לא רצו. ואז אמרתי למישהי נחמדה מירושלים שתבוא לפורום אז שתבוא. ואפילו שאלתי אותה אם היא נגה אבל היא אמרה שלא. ונגה את מעעעעצבנת כי רציתי לראות אותך.

צב הפוך

New member
אני חזרתי ראשונה,

ואני זונה עם כבוד. אני,בשביל האמת , בקושי הייתי קשובה להופעה עצמה. כל הזמן פגשתי אנשים,ועוד.ועוד. אבל היה כייף נורא. וגם לי היה חסר 'אני לא רוקד שעצוב',כי שולה נורא אוהבת את השיר הזה. והיו שם המון אנשים טובים ומגניבים, זו ההופעה הראשונה שלא הרגשתי בה רע בכל חיי. מגניב
אבא שלי בא והוא לא נהנה :\ ויש לי המון חול בתיק. והיו שם יותר מדי צעירים,ציפיתי למעט כאלה . הא,ופגשתי את איל ומיכל ונוה. רק שמיכל בטח לא יודעת מי אני :] והממ, את קורל

michal optimit

New member
כשאתה אומרת "נוע"ליסטיות חמודות"

את מתכוונת אליי.. נכון!? למה אני דפוקה?~?!? וחבל שלא נשארת עד 5 בבוקר. היה מאוד מאוד מצחיק . אין כמו אוטובוסים ב5 בבוקר. ואין כמו תחנה מרכית שוממת ,ב6 בבוקר.. ההופעה הית באמת באמת טובה. לא ציפיתי מהם לכזה מרץ. היה מעולה.

slowhand1

New member
גם אני חזרתי

ואנ'לא מבין על מה אתם מדברים זאת היתה הופעה ממש מעולה..אולי ביעס אותי הסדר של השירים..(לפתוח את ההופעה עם "יש זמן"??) אבל בגדול זה היה ענק...

אממ

(סתם באתי לראות מה כתבתם על ההופעה אז אני גם אגיב) ממש נהניתי!!! בלי כל הניתוחים מסביב... פשוט היה טוב.. וגם הפעם הגעתי ישר להופעה והלכתי אחריה וזה לא היה מתיש כמו ברוק ת"א. הם עשו את "אם כבר לבד" והתחלתי לקפוץ ולהשתגע ולצלצל לטליה והיו לפני שני אנשים נורא נורא גבוהים והם הסתירו הרבה, ואז הם היו חמודים והחליפו איתי ועם חברה שלי מקומות עמידה ואז ראיתי הכל. והם לא עשו את "אני לא רוקד כשעצוב" אבל לא נורא...
ואז ראיתי את טליה בסוף ההופעה והיא הייתה בהיי מצחיק. יעל... (נדחפה לפורום לרגע)

אני מאוד נהנתי...

היה ממש כיף! ההופעה הייתה דיי טובה ולפני ואחרי היה כיף. אין לי כ"כ הרבה מה להגיד חוץ מזה. בדרך חזרה נרדמתי והחברים (חברים כן בטח) לא העירו אותי והגעתי לב"ש... עוד דבר: אני נוסע לפנימייה מחר בבוקר ואני לא יודע עד כמה יצא לי להיכנס עד אז וכמה יצא לי להיכנס שם. תמשיכו להינות, אני אשתדל להיכנס כמה שיותר. להתראות!

faderoze

New member
שלום לכולם, רק עכשיו קמתי!../images/Emo24.gif

היי מה קורה אנשים? בוקר טוב!
(אז מה עם עכשיו שש בלילה).. נשארתי עד 6 בבוקר והייתי בבית בשמונה בבוקר (נתניתית - אף אחד לא מושלם)...ולעניינו: אתמול הייתי ממש כמוכם, בהופעה של החברים
וזו דעתי: 1. סדר השירים אכן היה די תמוה.
2. כלפי הקהל היה אכן איזה ריחוק, שהתבטא גם בזלזול מסוים בקהל ע"י כך שעקבו את ההופה על 22:30!
3. היו חסרים לא מעט שירים טובים ומוכרים ועל כך חבל - מצד שני, הייתי גם בהופעה של גידי גוב וחברים מכוורת וגם הם לא נתנו הרבה שירים שהיו צפויים (למשל "נחמד" האגדי)... באסה.
4. היה אכן סאונד מזעזע - כך גם בהופעה של גידי...
5. תאורה - שווה ביותר לדעתי.
6. לפחות היו אחלה אנשים והרגשתי אנרגיות חיוביות.
7. לסיום - גיליתי שחבר שלי לשעבר מניאק! אבל זה לא קשור...
8. סה"כ קוקה קולה שחקו אותה שבכלל הצליחו לשכנע אותם להופיע..

exit_from_here

New member
בוקר אור

1)הייתה הופעת להיטים חוץ "לא שבר משבר",כי זה איחוד וזה במסגרת פסטיבל. 2)הודיעו במשך כל היום שנטאשה יעלו בסביבות 22:00,כך שהיה ברור שיעלו ב22:30 בערך. 3)היו יותר מדי שירים מוכרים,תסתכלי בסעיף 1. 4-5)בהחלט,גם התאורה לא הייתה קשורה למוזיקה,נגיד בשירים שהרימו צמידים אז לא הפעילו את התאורה שמזהירה אותם. 6)היו בהחלט אחלה אנשים. 7)לא נורא
8)אני בטוח שהם קיבלו צ'ק נכבד ומה איתך?ספרי קצת על עצמך

היה ענק!

ממש ממש נהנתי, אמנם לא כמו בים המלח אבל היה מעולה, בהופעה אחרת שהייתי בניצנים הלכתי הבייתה ישר אחרי ההופעה, והפעם נשארנו עד הבוקר, רקדתי והשתוללתי וכאבו לי הרגליים והיה ממש מצחיק... בקיצור אם להתייחס להופעה, צפוי שזה יהיה להיטים, אבל זה טוב, כי זה איחוד, ואמממ, קוק בצהריים.... אחחחח.. איך אפשר??!?!! לא נורא, הופעה מעולה.

למעלה