חזרתי...

חזרתי...

טוב, אני מצטערת שעזבתי אותכם ככה.. רק כמה ימים אחרי שהצטרפתי... אבל מה לעשות? היה לי כרטיס טיסה ושבועיים לבלות בלונדון... בכל אופן, למרות שאני לא פה הרבה זמן, תאמינו או לא - חיכיתי כדי לכתוב לכם הודעה קטנטנה... רק כדי שתדעו שאני עדיין חיה.. אז ביי ביי! (עד לפעם הבאה...)

לונדון??

*בוכה מגעגועים* תספרי חוויות

חוויות מהטיול - לבקשתכם!

אז ככה... אני ואחותי טסנו לבד (בפעם הראשונה!) ובילינו עם סבתא שלי כמה ימים מ-ד-ה-י-מ-י-ם-! רצנו לראות מלא מקומות בעיר, אני חושבת שסרקנו כמעט את כולה ואם הייתם בלונדון (וגם אם לא) אתם בטח יודעים שיש שם מלא מה לראות... (לא ידעתי שסבתא שלי בכושר...
) אה, וגם ראינו את המחזמר "תהילה" (כמו הסדרה בטלויזיה) ו..וואו! זה פשוט מדהים! השחקנים שם כל כך מוכשרים! איך שהם רוקדים! ושרים! אתה רואה אותם ואתה שואל את עצמך למה אתה לא כזה מוכשר... חח.. אחרי שלושה ימים (נראה לי..) ההורים שלנו הצטרפו וביום הראשון איתם הלכנו לראות את ארמון המלכה (שפתוח רק חודשיים בשנה, בזמן שהמלכה עושה ביקור בסקוטלנד..) ומה אני יגיד לכם? כל הזהב שנמצא שם יכול להאכיל 3 מדינות שלמות... P:) איפה עוד היינו... אממ... אני לא כל כך זוכרת מה היה בימים אחרי זה אבל בטח ראינו אתרים בעיר או משהו כזה... (אחותי רשמה הכל ביומן שלה אם זה ממש חשוב לכם לדעת...) ואז נסענו ל-5 ימים בסקוטלנד - והיה כל כך כל כך כיף!! יש שם נופים מדהימים פשוט - אין לכם מושג! ראינו שם הרבה ארמונות ישנים (מאוד ציורי...) ואת המבצר של המלכה בסקוטלנד וגם את הבית של שייקספיר (בעצם כמה בתים בגלל שאפשר לבקר בבית שבו הוא גר רוב ימיו, יש את הבית בו הוא מת, יש את הבית של אחותו, יש את הבית של אשתו ויש גם את התאטרון (שיש בו חלק מהתלבושות שנשארו מההצגות שלו!) ואםם.. סתם טיילנו בטבע המקסים הזה... וזהו! לא זכור לי עוד משהו מיוחד במיוחד... שאלות? תגובות? הערות? הארות?

וואו איזה כיף לך!

אני ביקרתי בבית של אשתו של שייקספיר אם אני לא טועה בית מקסים והגינה מהממת! הם היו נורא נמוכיםםםםםםםםםםם מה זה?? הייתי בשוק? אפילו אני, כולה מטר שישים, הייתי צריכה ללכת עם הראש מכופף כל הזמן
סקוטלנדדדדדדדדד וואי אני מתה לבקר שם! למרות שאני לא סובלת את המבטא של הסקוטים חחחחחחחח
יצא לך לראות את נסי מאגם לוך נס?
ארמון בקינגהאם אכן מדהים, אני לא חושבת שיצא לי לבקר בכולו, כי נדמה לי שהוד רוממותה נוסעת לסקוטלנד רק באוגוסט והפעמים שהייתי שם היו ביולי. בכל מקרה, המקומות שכן יצא לי לראות מהארמון פשוט מדהימים! הייתי גם באורוותתתתתתת איזה סוסים מתוקים
וראיתי כל מיני מכוניות ישנות, ומרכבות מזהב!!!!!!!! ואפילו ראיתי סוס דלמטי
איזה חמוד! אני מתגעגעת ללונדוןןןןןןןןןןןן

לבאדולינה!

הם באמת נמוכים! טוב, זה לא שאני כל כך גבוהה...
חחח... הי, כשאני חושבת על זה.. גם אני מטר שישים! :) אוי, המבטא של הסקוטים כל כך כל כך מצחיק!!! הם שרים תוך כדי דיבור... חח... הם מעלים ומורידים את טון הדיבור שלהם כשהם מדברים.. זה כל כך מצחיק!! לצערי לא ראיתי את נסי החמודה למרות שחיפשתי אותה...
את האורוות לא ראיתי אבל את הארמון כן ומה אני יגיד לכם? הוא מדהים! כולו מצופה זהב ויש להם אוסף תמונות מלפני מאות שנים... מדהים!

למעלה