חזרתי

eliyhu

New member
חזרתי

לפני שעתים חזרתי מ 8 ימים במוסקבה ולנינגרד היה מרשים , מלא חוויות ועכשו לעבודה ( כלומר מחר) אמי

Melitz

New member
קדימה לעבודה ../images/Emo9.gif סיפורים,,,תמונות,, וברוך הבא

eliyhu

New member
תגובה ראשונה אחרי יום ארוך

מוסקבה וסט פטרבורג הן ערים יפיפיות , כל מה שראינו בתמונות , יפה יותר במציאות .הערים נקיות , כלהיום יש מנקות (מבוגרות בד"כ) ובלילה שוטפים את העיר. היחס לתיירים לא במיוחד לבבי , הם אומרים: אתם תיירים , יש לכם כסף - אז תשלמו. נכנסתה למוזיאון = שילמת , אתה רוצה לצלם שלם עוד. איורור מבנים כמעט לא קיים ומזגנים עולה כסף להפעיל , אפילו אם יש , שיזיעו האורחים!!! בכל מקרה היה טיול קשה בעיקר לסובלים מבעיות ברכים , כמו עבדכם הנאמן וכי כמובן לא בכל מקום יש מעלית או דרגנוע. שרדנו , חזרנו עייפים אך צרוצים. מחר אתחיל בארגון התמונות אמי

eliyhu

New member
שכחתי

היתה לנו מדריכה שמסתבר שהיא יהודיה כבת 30 , הצלחתי לענין אותה בשורשים שלה וכנראה שהיא צצחיל בכל מקרה סבא שלה נקרא שטיינבוק מהעיר ויטבסק שכיום בבלרוס מחר אתחיל לחפש ואעביר לה לילה טוב אמי

הדס ח

New member
ברוך הבא

מאד מענין אותי לשמוע חוויות וכמובן גם תמונות הדס

שרה המל

New member
מעניין, איך אתה מצליח

ליצור קשר עם אנשים בלתי-מוכרים, ולהכניס להם רעיונות כמו חיפוש שורשים... במוסקבה הייתי לפני 12 שנים, ובלנינגרד רק רציתי להיות. איך היום המטאטאים ברוסיה? עדיין עם מוט באורך חצי מטר, שצריך לשבור את הגב כדי לטאטא בהם? (כשהעובדים - הן עובדות מזדקנות...)? ואיך השירותים? הם כבר למדו לנקות אותם? (אלה הפרטים הלא נעימים שאני זוכרת מן הנסיעה ההיא...) אבל המלון היה בסדר. בכל מקרה - בינתיים הם נחשפו למערב, ויש להניח שגם למדו כמה דברים מועילים. אז אני מקווה שנהנית. כל טוב! שרה

למעלה