חזרתי...

tootbanana

New member
חזרתי...

חזרתי... לא הייתי כאן כל כך הרבה זמן! האוסף מטבעות שלי גדל... נראה לי שכל החדר שלי מוצף רק במטבעות. רוזן אתה עדיין כאן? פוווו... צריך למנות את רוזן71 למנהל הפורום

זה בסדר

אף אחד לא כאן הרבה זמן... הפורום הזה די יבש..... ברוך השב בכל זאת אם זה עושה לך טוב.

coincollector

New member
נכון, אז קדימה

הפורום באמת קצת יבש, אז למה לא לקחת יוזמה ולעורר אותו קצת? תשאלו שאלות, תענו תשובות, תספרו לנו מי אתם, מה אתם אוספים, מה הוספתם לאוסף לאחרונה - דברים כאלה שאמורים לדבר עליהם בפורום אספנים ואספנות

JAMES DEAN

New member
אז בואו נעשה מעיין שרשור שלנו..

1) כל אחד קצת על עצמו. (בכמה מילים) 2) מה הוא אוסף. 3) מה הוא מחפש/נותן בתמורה... 4) כמה יש לו באוסף. 5) *לא חייב* לסרוק ולהראות לנו את האוסף. אז אני אתחיל: 1) JAMES DEAN (גלעד) גר בי-ם. 2) כרטיסי ביקור (מכל הסוגים) 3) תלוי מה הבן אדם מחפש... 4) בסביבות ה-1000 כרטיסי ביקור. (שזה הרבה) 5) אין לי סורק...

SoniCGreeN

New member
אוקיי...

1) SonicGreen (אייל) גר באיזור ירושלים 2) קופסאות גפרורים, בולים ישראלים 3) מחפש קופסאות גפרורים, בעיקר מלאות, ובולים ישראלים... יש לי גם בולים לא מהארץ שאותם אני מוכן להחליף או קופסאות גפרורים בכפילויות 4) בסביבות ה-500 קופסאות גפרורים, בסביבות ה- 100 בולים 5) אין לי סורק...

ymgil

New member
איסוף בולים

הבת שלי בת השש כמעט אוספת כבר כחמישה חודשים בולים, מאוד מתעניינת והכי חשוב לומדת הרבה מזה. אני (כמובן) עוזר לה באיסוף. יש לה כבר אלבום שני. רוצה לקבל/להחליף בולים מכל מקום . מוכן לעזור באוספים שונים תמורת בולים (כרטיסי ביקור, מחזיקי מפתחות, פעם אספתי קופסאות גפרורים) צרו קשר במייל.

שלום לאספנית הבולים הצעירה,

ולאבא שלה. אם אתם עדיין בפורום - אולי הבת שלך רוצה להצטמצם לנושא איסוף מסויים - נגיד, ציפורים, או אניות? ישנה אגודת אספנים נושאיים, שזה אנשים שאוספים בולים לפי נושא. ואם תעבירו אלי כתובת, ונושא מועדף, אשלח לה ברצון בולים לאוסף. אני עצמי אוסף בולים בנושא כלבים בכלל וכלבי מזחלות בפרט, אבל כיוון שאני קצת יותר זקן ממנה, ואוסף בולים הרבה שנים, מדובר באוסף של "גדולים".

bubity

New member
יש לי קופסאות מלאות בשבילך...

החבר שלי אוסף כרטיסים של בלוקבסטר (כרטיסי השכרת סרטים וכרטיסי מתנה- GIFT CARD). בכל מקרה אני מעוניינת להחליף איתך... על כל כרטיס שתאסוף לי אתן לך קופסת גפרורים מלאה אחת (הקופסאות בעיקר מהעולם וקצת מישראל).

oren*

New member
עכשיו אני

1) אורן, גר בהוד-השרון 2) קוקה-קולה מכל העולם (בקבוקי זכוכית, פחיות ומוצרי פרסום), מוצרי פרסום של חברות ישראליות ואוספים שאני לא ממש משקיע בהם - מחזיקי מפתחות נוסטלגיים, כרטיסי טיסה של חברות מכל העולם) 3) כל דבר אחר שיש לי והאספן השני צריך 4) מאות פריטים בכל אחד משני האוספים המרכזיים 5) חלק מהאוסף מוצג בגלריה בפורום

omer 15

New member
אני עכשיו

1)עומר גר בחיפה 2) אוסף בולים וקצת מטבעות 3) נותן בתמורה לבולים כל מה שצריך ושיש לי 4) יש לי כ - 5000 בולים באוסף 5) יש לי סורק שיהיה לי זמן אני יסרוק

samuel b

New member
אוסף שטרות ו

1) samuel bar גר באזור חיפה 2)אוסף שטרות ישראלים .וממדינות ערב.בולים ישראלים ועופות מים 3)בעיקר שטרות מימדינות ערב מחליף וקונה 4)ישנם כמה אוספים שטרות. בולים .בקבוקים .גלויות ועוד

SoniCGreeN

New member
יש לי 2 בולים עם עופות מים

אם ברצונך להחליף... אני מעוניין בישראלים ישנים

samuel b

New member
היי

אני כרגע מחפש רק שטרות מימדינות ערב מיעירק או ערב הסעודית אשמח לדעת בנוסף עם רכשת מוצרים דרך ebay בנוסף בבולים אני אוסף עופות מים בעיקר ברווזים ארה"ב duck stamp עם יש לך אשמח להחליף יש לי מיגוון להחלפה מיארץ ומיחו"ל עם תוכל גם ליסרוק אותם ולישלוח לאימל תודה

SoniCGreeN

New member
אין לי סורק...

אבל אני אתאר לך אותם... הבול הראשון הוא מצרפת, יש עליו איור צבעוני של 2 ברווזים, נראה לי שזה זכר ונקבה. לזכר יש ראש ירוק כזה וכרבולת והנקבה כמעט כולה לבנה. הערך הנקוב על הבול הוא 5.00, כתוב עליו Le harle huppe, האמן שצייר הוא M.N Goffin ובצד הבול כתוב LA Poste 1993 הבול השני הוא בול רוסי, יש עליו ציור בצבע כחול ואני חושב שעופות המים שמצויירים שם הם אלבטרוסים. הערב הנקוב הוא 50k השנה היא 1988

vikid

New member
כתבתי כבר,אבל אכתוב שוב

אני ויקי, רחובות. אני אוספת בולים, גלויות, נרות ומכתבים יש לי גם אוסף של בובות חזירים בכל מיני צורום ומכל מיני מינים. האוסף הכי גדול הוא של הנרות יש לי כ300 נרות,חלקם מארצות שונות. יש לי המון מטבעות בבית, אז מי שיש לו מה להציא בתמורה, אשמח לשמוע... ויקי.

wise boy

New member
אני:

גל קולוג, חולון אוסף שמנים למבער(ריחניים) באוסף- טרופי,סנדלווד,וניל, קינמון,יסמין,לבנדר,j&x , תפוז,"שיקוי אהבה" ועוד..... הכי אוהב: את הריח הטרופי, והוא עלה לי גם הכי זול...חחח... לאחרונה הוספתי ריח קוקוס....

rachelea

New member
סביבונים

1. רחל,גרה בתל-אביב 2. אוספת סביבונים, פורפרות ג'ירוסקופים מזה שש שנים 3. באוספי כחמש מאות פריטים. 4. החשובים בהם: סביבוני הימורים, אנגליים מהמאה ה-18. 5. אוספת כל הקשור לכך: סיפורים, שירים, היסטוריה 6. יש בידי אוסף בולים בנושא 7. יש טלכרטים, פרסומות 8. מוכנה לקבל, להחליף או לנסות לתת בתמורה סיכות-סמלים, בולים שונים, מטבעות מהעולם וכו'.

tootbanana

New member
על עצמי

1.tootbanana, אסיף גרה ביישוב ליד רמלה 2. אוספת מטבעות מכל העולם 3. אני מנסה להשיג כבר הרבה זמן דינרים מירדן... אחליף בתמורה למה שיש לי באוסף 4. הסורק לא בסדר.. כשיתקנו אותו אני אשים תמונה

למעלה