חזרתי!!!!!

חזרתי!!!!!

זהו,עכשיו אני כותבת ממחשב חדש!!! כמה כיף... אז...מחר יש מין בגרות-לא קוראים לזה בגרות-אבל זה בגרות-בהומניסטיקה. מי שלא יודע מה זה הומניסטיקה-זה משהו קרוב להיסטוריה.. קיצר-חרשתי היום...ואבא שלי עבד במרץ כדי לחבר אותנו לאינטרנט... ולבסוף,הצלחנו..כי זה לא עבד כמה שעות.. קיצר-התגעגעתי ועכשיו אני פה! היי!!! ואני רואה שעבר הרבה על הפורום היום-אז...כרמית ומייקל-שבו בשקט.. סתם-כרמית,תמיד ידעתי שיש בך משהו מוזר. מייקל-כבר אמרתי לך שאני אוהבת אותך?!?!?!?? שיהיה לכולנו שבת שלום ומבורך! אני לא אהיה היום בצ'אט,יש לי ללמוד עוד את העלייה ה-2...גורמים וכאלה..ררר אין לי כוח יותר! ביי! אוהבת אתכם!

ואני לתומי חשבתי שזה יקח

שבוע , שבועיים, חודש חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח :D אמרתי לך שזה לא לוקח יותר מיום גם לאדם המתקשה ביותר ברוך שובך

גררררררררררר לא יצא לי הסמיילי

אחרי ה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח היה אמור להיות

איזה חמוד!

חחח התיחסו אלי! צדקת!!!!! איזה אושר...הייתי בטוחה שאני לא אהיה פה חודשים!

ZVI Z

New member
את לא יכולה לעזוב אותנו כבר?

את לא יכולה להשאיר אותנו לפחות כמה ימים בלי להעיק?! סתם ברוכה השבה..ואני שמח ששוב זה כמו תמיד איומי סרק

אני אהיה תמיד איתך יפיוף שלי...

ד"א-חלמתי עליך... אתה ג'ינג'י אולי???? היית ממש יפה...ממממממ ואז היתה הופעה של עברי ליד הבית שלי...הוא בא רק בשבילי...אילו אשליות אה?!

ZVI Z

New member
זה לא בדיוק ככה

אנחנו חברים למשימות מיוחדות בתרגום חופשי:חברים למיטה.חוץ מסקס אנחנו לא מדברים אפילו אבל זה מספיק לה כנראה בשביל לדעת את צבע השיער שלי עכשיו רציני-אין לי מושג מה הצבע המדויק של השיער שלי(ואני לא עיוור צבעים)אבל ג'ינג'י אני לא.זה משהו בין חום לשחור,תלוי איפה,תלוי למה ותלוי מתי.

למעלה