חזרתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

shanyz

New member
חזרתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

יווו אני כ-ו-ל-י תפוסה!!!!!!!!
אני כל כך לא בכושר! אני בשוק
אממ אוקי איך היה.. הגענו.. ואז הלכתי להביא את הסוס:) רכבתי על קלייד! הוא חמודילה!!
אממ... הגענו והיה לי מדריך.. את האמת, אני לא ידועת מה שם שלו.. הוא היה נחמד כזה... עם עיניים בהירות... אוקי ורכבתי כזה בעיגולים והמדריך החזיק כזה בחבל... :S רכבתי קצת בלי הידיים ובלי הארכובות
אממ.. היה קטע קצת לא נעים
כי..עשו לי רק 20 דקות ולא חצי שעה.. אז אבא שלי ישר קופץ, רוצה לדבר עם המנהל! פאדיחה!!
חחה.. בסוף הם אמרו שנכון וזה ונתנו לי פתק שרשום שמגיע לי בשיעור הבא עוד 10 דקות חחהה:-9 אגב, מישהו מהפורום הה היה שם? אממ אחרי הייתה ילדה בשם מיכל... היא כותבת פה?
אממ.. ראיתי גם ילדה עם שיער בלונדינית, שלבשה מכנס חאקי.. מי זו? גם כותבת פה? זהו, דווקא היה נחמד.. הקטע שזה ממש יקר! 85 לחצי שעה.. אני צריכה לחשוב על זה... למרות שדווקא ממש בא לי!!!

shaililo

New member
בדיוק מה שהתכוונתי לשאול../images/Emo28.gif

אבל תפוזונה לא שולח לי ת'הודעות.....

shanyz

New member
מממ בעקרון אני רוצה!!../images/Emo13.gif

אבל רק בחופש הגדול אני אתחיל...כי כרגע אני לומדת נהיגה ויש לי חודשים של בגרויות! אז לא יהיה לי זמן.. :S אממ.... ושוב, אני צריכה לחשוב על העניין של הכסף... מישהו פה היה בחווה בזמן שאני הייתי?

shanyz

New member
זה יקל:) אבל זה נראה לי הכי

קרוב לבית... איפה את רוכבת? אגב, שאלה אם אני לומדת אינגליש.. ואז פתאום אני הולכת וארכב פעם ב...בחוות ווסטרן (טיולי רכיבה כאלה) זה לא יהרוס לי? כאילו, אני לא אתבלבל אחר כך כשאני יעשה אינגליש נכון?

זה כבר תלוי בסדר עדיפיות שלך!

אני רוכבת רחוק ממך... בבית חנניה! ואם תלכי לטיול ווסטרן שום דבר לא יקרה! את תרידי בין שני הדבריפם אין קשר בכלל שתמשיכי ללמוד את תביני את זה!

shanyz

New member
כן אבל אם אני אלמד קבוע

אינגליש... ו..אני אסע לנתניה יש שם חוות טיולים אבל זה ווסטרן, נראה לי, כי יש שם קרן עכל האוכף, אז אני לא אשכח פתאום את הדברים של אינגליש נכון?

את לא שוחכת כל כך מהר!

את רוצה להגיד לחי שאם אני אגיד לי תשם שלך למשך חצי שעה ואז את תגידי שם של מישו אחר את תישכחי תשם שלי?!?1 מפתאום! אין לך מה לדאוג!

shanyz

New member
חההה../images/Emo13.gif

ו.. עוד משהו קטנטן
מישהו מכיר חוות ווסטרן באזור ת"א? נרה לי שאולי אני אנסה גם שיעור אחד בווסטרן...

i love rama

New member
כדאי לך!! ואני לא מנסה לשכנע אף אחד

לעבור סגנון רכיבה אני רק ממליצה!

shanyz

New member
נכון..../images/Emo13.gif אני אנסה ואראה

אבל....יש חווה באזור ת"א?

דרסז' - רכיבה אומנותית

טוב אין לי כוח להתחיל לכתוב סיכום על דרסז' אבל אני אכתוב קצת...: דרסז' זאת רכיבה אשר מנסים להגיע אל מלוא הפוטנציאל של סוס ושל רוכב. בדרסז' לא עושים שום דבר לא טבעי לסוס מכיוון שהתנועות שעושים מצואות כבר בטבע של הסוס. מה שמנסים לעשות בדרסז' זה להגיע למצב שהכל בהרמוניה והסוס רוצה לעבוד בשביל רוכבו ולא מתנגד לעזרים. יש עוד כל כל הרבה לכתוב על דרסז'(!!)... אבל זה בכלליות... אם את רוצה ללמוד עוד על דרסז' ואיך מבצעים את התנועות אז תתחילי ללמוד בסיס של אינגליש בחוות דרסז' ושיהיה לך בסיס טוב אז יתחילו איתך תרגילים יותר מתקדמים... אם את רוצה פרטים על חוות דרסז' את יכולה לפמות אלי במסרים ואני אענה לך בשמחה

אם את רוצה כתבות על דרסז'....

אני יכולה לשלוח לך כי יש לי מלא! והכתבות ממש מלמדות ועוזרות להבין! בתמונה: נדין קפלמן על פרנפברו בגרנד פרי בחרז, ספרד 2002

shanyz

New member
תודה רבה!!!../images/Emo13.gif

את האמת לא בא לי ממש לעשות את זה...זה לא נראה לי כל כך כיף/מעניין
אממ... כאילו לא ניסיתי אבל זה לא מושך אותי ממש.. אגב, אני ידועת שאמרת שהכל תנועות טבעיות.. אבל התמונה נראה כאילו שזה נרוא קשה לסוס
חחהה

טוי בוי

New member
חוות פוריאל?

אם כן אל תלכי לשם!!! הסוסים שם עומללים לגמרי כולם שלדים פצועים וכל היום רוכבים עליהם אנשיפ שלא יודעים להתנהג עם סוס בכלל!!!

shanyz

New member
לא...

נראה לי שקוראים לזה החווה של אמיר?
זה בחבצלת השרון

למעלה