חזרתי !!!!

חזרתי !!!!

טוב עקב תקלות מחשב שגררו התקנה מחדש של הwindows נעדרתי מהפורום יותר מידי זמן.. עכשיו הכל בסדר (אני מקווה) והחיים חוזרים למסלולם הטבעי.. שלום לכל החדשים וגם לותיקים
אגב מזמן ביקשתי מכם טיפים להכנת ואן טיימר.. ואני מריץ אחד ביום שישי הזה אז אני אשמח לכמה עצות
תודה מראש כרגיל - אורן
התגעגעתי לכוללללללכככככככם

Gilgam69

New member
מה המצב איש יקר

עצות לגבי מה? אתה יכול להיות יותר ספציפי?

../images/Emo1.gif ../images/Emo1.gif הא ? מה ? אה.. כן ../images/Emo13.gif

טוב נגיד שהתעוררתי.. אני מתכונן להריץ וואן טיימר ביום שישי כמו שאמרתי לקבוצה של שלושה שחקנים.. השחקנים יגיעו עם דמויות כלשהן (אני ממש לא יודע איזה) ונמשיך משם איכשהו (שלב האיכשהו הוא הבעייתי) המשימה עצמה די גמורה אבל מה שחשוב לי לדעת זה איך לנהל דמויות בוואן טיימר ? לאפשר להם לשחק דמויות רבות עוצמה? (נראה לי קצת חלש להתחיל בדרגה ראשונה) (רבות עוצמה=דרגה..אממ..3
אם אני נדיב אולי 4
) כמה זמן להקדיש לכל הכנות הרקע (איך הדמויות נפגשות וכו') ? (הוואן טיימר הזה מורכב משתי פגישות של 4 עד 6 שעות כל אחת) לאפשר להם כמות ממון מסוימת ? (בקיצור כל הסידורים הקטנים כדי שיוכלו להתרכז במשימה) הבעיה העיקרית זה שאין לי דרך ליצור קשר עם השחקנים ואני לא יודע איזה דמויות יצוצו לי בשישי..

BluePrint

New member
אעש"ה מזכירה:

one-timer: משחק חד-פעמי. specific: לחודי. אגודת עידוד שפת האם.

sorry כתיבה מתוך שינה ../images/Emo13.gif

אבל באמת אין טיפים בנושא הזה ? אני ממש רוצה שזה יעבור חלק.. I NEED HELP.. טוב..אממ...נרגעתי
ומה שלום כולם פה ? אני מקווה שבסדר
טוב הקישור הבא הוא למשחק המעיק ביותר בתולדות ההיסטוריה שהצליח לגרור גם אותי אל שורותיו.. למי שעדיין לא נתקל ביצור הנתעב שמו outwar והוא מרעיל נפשות צעירות ותמימות (עלק) כמוני
(צריך להמציא איזה שד או משהו משהו בשם הזה.. כמחווה לא ידידותית

http://www.outwar.com/page.php?x=556713​

למעלה