חזרתי

Gambi2000

New member
חזרתי

שלום לא הסתכלתי הרבה זמן בפורום אז לא ראיתי את התשובות שלכם הכינוי שלי GAMBI הוא כינוי שקיבלתי בביסבול אוסף הקלפים שלי מגיע ישיורות מחול (ארה"ב וקנדה) דיברתם על אתר של הליגה אפשר בבקשה קישור? שאלה שאני בטוח שתחנתם אותה עד מוות אבל בכל זאת איזה קבוצות אתם אוהדים GAMBI2000

SlamminDino

New member
היי!

והתשובה לשאלת הקבוצה האהובה: Yankees Rule Baby מלבד זה, אתה יותר ממוזמן להצביע בסקר של הקבוצה האהודה עליך-- כנס לארכיון סקרים בשביל להצביע ולהשפיע. במידה ותצטרך הסעה נשלם את עלותה במרחק שייעלה מעל 10 שניות המתנה...
הנה הקישור לאתר הבייסבול הישראלי, שצריך להתעדכן לעיתים תכופות יותר אבל עדיין עדיף מכלום. אני יגיד לך מה, גאמבי... אנחנו חייבים להביא לפה איזה אוהד טמפה ביי על מנת שאוכל לצאת לפנסיה ולדעת שקיימים אנשים כאלה. מעניין אם האנשים שמה בכלל מתייחסים לקבוצה הזאת. בכל מקרה-- קבוצת הפוטבול שמה היא באמת חבורה לתפארת והם יקבלו את תמיכתה של העיר ואיזור המפרץ של פלורידה אני בטוח...

Gambi2000

New member
עוד אחד

אני לא אוהד את הייניקס כן תאמינו או לא אני אוהד את טורנטו בלו ג´ייז ואני מבכים איתך שקבוצת הפוטבול של טמפה ביי הם אחלה חברה ותאמין יש גם יחוס קטן(מאוד) לחברה מגרש היהלום עוד משהו אשמח שכאשר אתה כותב את שמי GAMBI שיהיה באנגלית בבקשה GAMBI2000

למעלה