חזרתי.....

חזרתי.....

מישהו התגעגע אלי? דאג לי? חשב עלי? לא חשבתי שיהיה מישהו כזה.... עדכון על הדמות האהובה שלי, ואלרי וולקס. שהיא ערפדית משבט מלקב. אז ככה, ואל שלי זכתה השבוע בנקודה החמישית - זאת של האומץ. היא עשתה זאת בדרך נועזת, ערמומית והרסנית לסביבה. אתם מבינים, ואל שלי היא פסיכולוגית. והי היתה בשלב המאני שלה, וזה גרם לה לחשוב על להוסיף לתיק שלה בקבוק של ליטר אתר ככה סתם מבית החולים שבו היא עובדת/מאושפזת/גרה חליפות. לא צריך הרבה כדי להתגבר על ערפד מדור קטן (זה אומר שהוא מאוד חזק מצד אחד ויודע הרבה מהצד השני) ו13 ה"גולס" שלו (בני אדם שמקבלים כמה טיפות דם ערפד פעם בכמה חודשים ומהווים בנק דם מהלך עבורו תמורת אלמוות). צריך רק לזרוק בקבוק אתר גדול על הערפד בדיוק כשמישהו אחר יורה עליו בלהביור :) ולקוות שנתגבר כולנו על שגעון הפחד מהאש... ;) מה שכן היא יצאה מהמאניה. היא עכשיו נורמאלית. עד ההתקף הבא. אני חייבת להודות שכמה מהאתרים שסרקתי על מאניה בנסיון לשחק את זה נכון (דיכאון קליני אני מכירה ממקרים שקרובים אלי) מרתקים בפני עצמם.

snift

New member
היי

אנו הדרקונים תמיד שמים לב כשמישהו חסר... דמויי האדם פה בפורום תמיד מדברים ומדברים ומדברים ....

גורבש, מתוק שלי, יקירי,

מה אתה עושה ער בתאריך כזה? מישהו העיר אותך? צריך מישהי שתרדים אותך...?

BluePrint

New member
הלכת?

אז מה זאת בדיוק "הנקודה החמישית, של אומץ"? הדמות שלך גם ערפדית וגם חברה בצופות?

דרגורן

New member
ברוכה השבה ../images/Emo8.gif

קצרה היריעה מלפרט פה, עד כמה התגעגענו אליך... אז אני לא אפרט... למרות שאני אשמח אם תפרטי על הדמות שלך, ועל עולם המשחק...

hsotrt

New member
בוקר טוב דודה!! ברוך שובך, שלום עמך

התגעגענו באמת שכן... ואני כל כך אוהב לשחק ערפדים משבט המלקווינס!! הם כאלו... חמודים!! :) ואני יכול להשאיל לך קצת חומר בפסיכולוגייה מהדודה הפסיכית שלי על מאניות וכולי...

טוב אממ... על עולם האפלה של וויט

וולף : בגדול - קיין היה הערפד הראשון. הוא יצר צאצאים, ואלו יצרו צאצאים. היה איזשו סוג של מרד, והדור השלישי נקרא מאז "אנטידילוביאנס". הכלל אומר שככל שערפד הוא מ"דור" רחוק יותר מקיין - כוחו יורד. אני לא אלאה אתכם בעובדות מעניינות על עולם הערפדים - מי שמתעניין שיטרח ויקרא את הספר. אבל - באשר לעולם - הוא מקביל לעולם שלנו, אך יש בו כל מני יצורים מסטיים כמו ערפדים, אנשי זאב, שדים ודומיהם. האנטידלוביאנס היו 13 כמדומני , ומהם נוצרו 13 שבטים, כל אחד לפי חוקי ברירה טבעית (טבעי שערפד יבחר "צאצא" שדומה לו בתכונותיו באופן כללי) בעל מאפיינים ברורים. טוריאדורים הם אוהבי יופי, אססמייטים הם רוצחים מקצועיים, מלקביאנס הם חולי נפש ללא תקנה. השבטים מחולקים ל3 קבוצות גדולות - הקמרילה, הקבוצה שמייצגת את ה"סדר" ושומרת שבני האדם הרגילים לא ידעו שיש ערפדים, וכנמו כן שלא יהיו יותר מדי ערפדים; הסבת´, הקבוצה שמייצגת את ה"כאוס" שמאמינה שערפדים הם מספיק מוצלחים יותר מבני האדם מכדי שצריך להיות להם אכפט; והשבטים ה"חופשיים" שאינם משוייכים לאף אחד מהארגונים. הקבוצה שלי משחקת בסגנון כמעט חופשי לגמרי - מה שמקל על החיים בעיני, כך שהערכה של כמה היא מוצלחת מבחינת חישובים קשה לי להגיד. באשר לדמות שלי, ואל - היא מלקביאן. היא חולה במאניה דפרסיה ומקצועה פסיכיאטרית, והערפד שיצר אותה היה מטופל שלה. הוא גם היה מוטרף במיוחד ע"י שדים ובלאגנים שהיו באותו זמן. נקודת הגבורה היא נקודת נסיון שואלך שלי קיבלה משום שידעה שבקבוק האתר שזרקה ייוצט, ולערפדים יש פחד טבעי מאש. זהו בנתיים דרגורן, אני מתחילה לתהות לא מתי אלא אם נפגש...

DDN

New member
המפף? מתי הספקת להיעלם.

כמה זמן לא היית? שבוע? לא מספיק כדי להכריז עלייך נעדרת. או שלא ביקרתי בפורום מספיק כדי לראות שמישהו חסר פה. אפילו המנהלים עשו גיחה קצרה להראות שהם בחיים. נו טוב. מספיק עם הגרוג דני, צריך לשים עין שאף אחד לא יברח/יחזור בלי שנשים לב.

Gilgam69

New member
אל תשכחי

שזוהי רק גרסה אחת לעולם האפלה של וויט וולף. לפי שאר הפירסומים שלהם: Werewolf, Hunter, Wraith, Demon, Changeling ועוד, העולם הוא לא בדיוק מה שמוצג ב-Vampire. זה מה שמצאתי כל כך יפה בוויט וולף: כל משחק שלהם בנוי על אותו עולם, "מכיר" את שאר המשחקים אבל נותן פירוש אכן ולרוב סותר של שאר הדברים. וכמובן, אסור לשכוח את Exalted, כשהעולם היה עוד צעיר ולפני שנהפך לעולם האפלה. שגם שם יש את כל המי ומי מהמשחקים האחרים, כמובן בוריאציה המקומית של Exalted.

למעלה