חזרתי...

meravhs

New member
חזרתי...

ובכן, מה אומר, רצף של אירועים. המחשב שלי נרטב בגלל נזילה מהתקרה ונאלץ להתייבש עם פאןובכלל עסוקים מאוד מאוד.. ובפגיה, עשו לתינוקת שלנו נקז בפעם השנייה ומחכים למשקל שניים וחצי קילו כדי לעבור ניתוח שנט קבוע, כנראה באיכילוב. אנו מקווים שלא יצטרכו לעשות לה עוד הרבה נקזים חד פעמיים עד לניתוח הסופי. זה מאוד כואב (ואתם בטח מזדהים) לראות את התינוק/ת הקטן/ה שלכם סובל/ת כל כך ועם כל כך הרבה תופעות נלוות מלבד ה"הבעיה המרכזית". קשה לראות את הסוף הטוב, היום שבו היא תשוחרר הביתה, היום שבו נצטרך להכנס לאחת החנויות הגדולות ולקנות לה מכל טוב, לסדר לה את החדר הכי יפה שאפשר, בינתיים אנו רק מפנטזים... אתמול היה לה ולנו יום רע במיוחד אך היום היא התאוששה יפה ודי חזרה לעצמה. היא עדיין לא בוכה בקול רם, אלא מספר נהימות שמזכירות אי שביעות רצון. בסה"כ כדי להמשיך להיות אופטימית אז היא עולה יפה במשקל 1785 גר´, אוכלת מצויין מבקבוק, עירנית, טונוס שרירים אחיד, תנועתיות ורפלקסים טובים. זהו. מבטיחה להתעדכן בכל מה שהפסדתי אורן של איה, תודה על ההתעניינות והאכפתיות מירב

../images/Emo24.gif יופי לשמוע ממך../images/Emo140.gif

מחזיקים לכם אצבעות עם הניתוח! בסה"כ נשמע שיש לכם הרבה סיבות להיות אופטימיים, המשקל, הטונוס והרפלקסים זה נשמע נהדר. אני גם כן חיכיתי מאוד לבכי בקול רם. זה קרה אצלנו רק בגיל 9 חודשים. מצחיק, אבל הורים של תינוקות "רגילים" פשוט לא מבינים את הקטע הזה של הבכי. כולם תמיד אמרו לי - "מה את רוצה, איזה מזל יש לך שהיא כל-כך שקטה ..."

בנוגע לבכי

אולי אז התפללנו לשמוע יותר מזימזום רחוק וגבוה, אבל היום... היום ההיסטריה בשיאה. אם חו"ח נופל המוצץ זו סיבה להודיע לשכנים שרק 4:00, ואם חו"ח היא מתעוררת רעבה היא חייבת לפוצץ חלונות, אחרת זה לא יסביר בדיוק איך היא מרגישה... ודרך אגב, גם לה יוצאת שן ראשונה והיא ככה קרובה להתהפך. כנראה היא כבר התהפכה פעם אחת בלול כשלא ראינו, אבל היא עושה יופי של התעמלות קרקע כך שאני מאמין שההמתנה לא תהיה ארוכה... ומירב.. אלוהים גדול. צריך לחשוב אופטימית. אין שום דרך אחרת. בכל כך הרבה מקרים ראיתי איך הרצון משבש את כל הסטטיסטיקות האפשריות (לטוב ולרע) כך שאם תרצי חזק חזק (מה שאני בטוח), זה יכול רק לעזור. תנסי לחשוב שלט צריך נקז, שהנפיחות תעלם כי ככה זה. לא יודע מה, אבל אני באמת מאמין שהרצון שלנו זה הדבר החזק ביותר (כמעט) ביקום. כמה את לוקחת לפאן? תעדכני... אורן

תמשיכו להיות אופטימיים

ואו-טו-טו היא תגיע הביתה. אם היא אוכלת טוב וגדלה ועירנית וחיונית (איזה ביטוי מוזר...) אז באמת יש לכם סיבה טובה. מקווים שגם בניתוח הכל ילך חלק. מחזיקים לכם אצבעות. תעדכני אותנו

למעלה