המממ רגע... הערבה זה לא המקום הזה שבו יש כביש כזה שבו עוברים בדרך לאילת או בדרך מאילת?
B BoR|S New member 8/12/02 #29 המממ רגע... הערבה זה לא המקום הזה שבו יש כביש כזה שבו עוברים בדרך לאילת או בדרך מאילת?
D Doctor Evil New member 8/12/02 #30 יפה... אני רואה שאתה שולט בגיאוגרפיה..לפחות בזה.. שמעתי מתמטיקה זה לא הצד החזק שלך..
O orly 15 New member 11/12/02 #38 שלי לא ../images/Emo122.gif אני שונאת מתמטיקה. אני כל כך גרועה בזה. טוב, לא כל כך. אבל לעומת שאר המקצועות שאני מצטינת ברובם מתמטיקה זה ממש לא הצד החזק שלי.
שלי לא ../images/Emo122.gif אני שונאת מתמטיקה. אני כל כך גרועה בזה. טוב, לא כל כך. אבל לעומת שאר המקצועות שאני מצטינת ברובם מתמטיקה זה ממש לא הצד החזק שלי.
M MissUnKnown New member 9/12/02 #33 בטח שקן מחוז תיכון מעצמה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif
S sivani New member 9/12/02 #34 ../images/Emo45.gif מחווווווז תיייייכון!! עדן, אנחנו מעצמה עולמית דרך אגב אושרה חזרה לתנועה!!
M MissUnKnown New member 10/12/02 #36 מי נתן לה?? היא הייתה צודקת עד היא התחילה לזלזל. טוב לפחות הקן עכשיו בידים טובות
S sivani New member 10/12/02 #37 טחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח את קוראת לאושרה ידיים טובות!!?!?!??