חזרתי

סלים וארזה

New member
מנהל
חזרתי עקב מעבר דירה הייתי מנותק מהאינטרנט. גם לא היה לי הרבה זמן לעקוב אחר אירועי האולימפיאדה. מקווה שמהערב המצב ישתפר.

אז מה פספסתי?
האמריקאים קורעים את כל מה שזז ושוברים שיאים מול ניגריה, עד שמגיעה ליטא - הכבשה השחורה של האמריקאים.
ספרד ניתנ בלתי מנוצחת ונראתה בדרך לעוד נצחון על רוסיה עם 20-2 (נדמה לי) ברבע הראשון ולבסוף ירדה מנוצחת.
ארגנטינה וצרפת לא נראות בשיאן וכמובן למוניקה עדיין מעצבן את כולם.

מנסה בונסו מהאולימפיאדה יגיע ישר למכבי ת"א. אני לא חושב שמדובר בהחתמה טובה, אבל ימים יגידו.
מקל מחוזר על ידי פרוקום גדיניה, אבישי גורדון עוזב את גליל/גלבוע שהחתימה את קני הייז.
בחיפה פט קלאטיס וג'יימס תומאס מגיעים
זאק רוזן חתם בחולון
מורן רוט נופה מהנבחרת

בלאט פתח את הפה לאחר הנצחון אתמול של רוסיה על ספרד ואמר שהוא עצמו מתאים לאמן בכל מקום בעולם (בתשובה לשאלה על ה-NBA). אני לא בטוח. לדעתי הוא ממש לא יאהב את ההנחתות שיגיעו מה-GM ומהבעלים. הרי כמאמן יהיה לו פחות שליטה על הסגל מאשר במכבי ת"א. גם המנטליות של "כל משחק קובע" לא תתקבל בעין יפה.
מצד שני אם יש מישהו שיכול לקחת שחקני NBA ולהתאים אותם לשיטת המשחק שלו זה בלאט (ופופוביץ', כמובן).
זה יכול להיות ניסוי מעניין של מאמן עם אוריינטציה אירופאית שיביא את החוכמה האירופאית והקבוצתיות ל-NBA. הוא כבר הוכיח השנה שהוא למד איך לתפקד בשלושה משחקים בשבוע (לאחר העונה הכושלת הקודמת באדריאטית).

למעלה