חזרתי! כפי ששמתם לב, חזרתי הערב לפעילות מלאה, אחרי תיקון המחשב, שמחה לחזור לבית החם שלנו, ליאת.
מ מישהי שאיכפת לה Member מנהל 19/11/02 #1 חזרתי! כפי ששמתם לב, חזרתי הערב לפעילות מלאה, אחרי תיקון המחשב, שמחה לחזור לבית החם שלנו, ליאת.
מ מישהי שאיכפת לה Member מנהל 19/11/02 #3 לאלון! תודה רבה על המחמאה, זה מאוד מחמם לי את הלב, ועושה לי הרגשה נהדרת. אז מסתבר לי שהייתי חסרה כאן, ותאמין לי שהפורום היה מאוד חסר לי ביומיים שלא הייתי כאן, ליאת.
לאלון! תודה רבה על המחמאה, זה מאוד מחמם לי את הלב, ועושה לי הרגשה נהדרת. אז מסתבר לי שהייתי חסרה כאן, ותאמין לי שהפורום היה מאוד חסר לי ביומיים שלא הייתי כאן, ליאת.
מ מישהי שאיכפת לה Member מנהל 19/11/02 #5 שוב תודה, אלון! תודה מכל הלב, גם אני נהנית לנהל את הפורום המדהים הזה, ליאת.
A alonpaz New member 19/11/02 #6 אפשר לראות תמונה שלך?.... נראה עם מי אני מתכתב כבר כמה ימים? אם זו לא טירחה או בעיה כמובן.
מ מישהי שאיכפת לה Member מנהל 19/11/02 #7 לאלון! לצערי, אין לי כרגע את האמצעים הטכניים כדי להעלות תמונה לפורום. מקווה שביום מן הימים מצב זה ישתנה, ואתה וכל החברים תוכלו לראות תמונה שלי, ליאת.
לאלון! לצערי, אין לי כרגע את האמצעים הטכניים כדי להעלות תמונה לפורום. מקווה שביום מן הימים מצב זה ישתנה, ואתה וכל החברים תוכלו לראות תמונה שלי, ליאת.