חזרתי....... אחרי תקופה ארוכה שאינטרנט ארוס חזרתי אז מה היה פה בשבועיים האחרונים????
P p u n k e r New member 13/10/02 #1 חזרתי....... אחרי תקופה ארוכה שאינטרנט ארוס חזרתי אז מה היה פה בשבועיים האחרונים????
P punk223 New member 14/10/02 #3 punk223 פה... אני קורא אבל אני ממש לא מוצא מה להגיב...הפורום ממש בקרשים... אולי נשנה את הפורום לפאנק פופ כללי? כאילו לא רק בלינק? יהיה הרבה יותר מעניין.
punk223 פה... אני קורא אבל אני ממש לא מוצא מה להגיב...הפורום ממש בקרשים... אולי נשנה את הפורום לפאנק פופ כללי? כאילו לא רק בלינק? יהיה הרבה יותר מעניין.
S shiepki New member 14/10/02 #4 לא נראה לי כי הרבה פה שונאים פופאנק. וממילא אנחנו מדברים פה מלא גם על להקות אחרות, אז זה מספיק טוב לא?
לא נראה לי כי הרבה פה שונאים פופאנק. וממילא אנחנו מדברים פה מלא גם על להקות אחרות, אז זה מספיק טוב לא?
P p u n k e r New member 14/10/02 #5 שמע דבר אחד הסיבה היחידה שהפורום על הקרשים זה רק בגלל הנושא שלו בלינק ובוקסקאר שלצערי בינתיים לא עושים צעדים גדולים כותבים שירים או עושים קליפים או עובדים על דברים חדשים בטח עכשיו הם רק בסיבובי הופעות ובלינק בכלל שלא נדבר שיוציאו איזה שיר כבר....
שמע דבר אחד הסיבה היחידה שהפורום על הקרשים זה רק בגלל הנושא שלו בלינק ובוקסקאר שלצערי בינתיים לא עושים צעדים גדולים כותבים שירים או עושים קליפים או עובדים על דברים חדשים בטח עכשיו הם רק בסיבובי הופעות ובלינק בכלל שלא נדבר שיוציאו איזה שיר כבר....
M mark hoppus3 New member 15/10/02 #6 זוכרים אותי OK הייתי בברזיל והלפ טופ שלי נדפק קצת והצתרכתי לחכות חודש blink 182