חזרתי!!!!!!!!!

סילביא

New member
חזרתי!!!!!!!!!

רק רציתי לספר זאתמול ברגע של משבר הכנסתי את הדיסק של הפרק האחון של עונה 2 למחשב.. התחלתי לראות אותו, ראיתי 5 דקות ולא עמדתי בזה .. מייד הוצאתי אותו... אתן קולטות שנארו רק עוד 4 פרקים!??????????

רינת4

New member
אני יודעת!

ממש צדכא,אני חייבת לציין. אז איך היה בלי נט?(נט=אינטרנט) הצלחת לשרוד?

lolly1

New member
יעל!!!!!!

תתאפקי!!!!!! על מה דיברנו???? לא לגעת ולחכות!!! ברוכה השבה.. !! (אייסי..אהמ אהמ..)

סילביא

New member
אני מנסההההה

אבל זה קשה.. אני מתה לראות ואני מתה לא לראות ...אני כבר חושבת על הדיכי שיהיה לי בפרק האחרון ובא לי למות. היה בסדר בלי אניטרנט כי מסתבר שיש לי ממש חיים, ולא רק חיים וירטואלים..ממש ראיתי אנשים!

רררררררר... אני חייבת לדבר איתך!!

יעל מכיוון שאת קוראת לי טדי מה שהפך לכינוי שלי אצל כ-ו-ל-ם!!.. אפילו אצל חברות שלי..... אני קוראת לך סאנשיין!!

סילביא

New member
ט-ד-י!!!

יקירתי מה שלומך? יש לי בעיה באי סי .. אני מנסה ללהכנס חופשי תקראי לי סנשיין.. זו מחמאה ...

סילביא

New member
יפית-טדי!

איפה את? חיפשת אותי אתמול והיום אני מחפשת אותך. בערב אני לא אהיה כאן כי אני נוסעת לחברים בבאר שבע ( תאמיני לי... באר שבע ... בדיוק מה שחסר לי) תעשי חיים

CarolineKinney

New member
אנשים...............

איך אתם יכולים לראות??? אתם לא עומדים בפיתוי.??? אני במזל מצליחה להחזיק את עצמי ואני גם שמחה שיש שידורים חוזרים כי זה מנחם אני רוצה להתנצל בשמי ובשם ידיד שלי שהפינה מראה מראה התעקבה פשוט יום שישי ההיתי בפאב וכל שבת ישנתי אז אני מבטיחה השבוע פינה כפולה ובקרוב... פינת פאנפיקשן, הפינה האהבות של בריאן ו...... האוסקר של הסדרה (משהו שיהיה ממש ממש יפה הצבעות סקרים ותחרויות).... טקס שיסכם את שתי העונות הראשונות בקטגוריות שונות הערה: הצעות לנושאים, קטגוריות ודברים שקשורים לאוסקר של הכי גאים שיש יתקבלו רק באימיילים ומסרים, הצעות שיעלו בפורום יפסלו ! ! !

סילביא

New member
טדי:

בסוף לא נסעתי אבל נכנסתי רק עכשיו..חבל דווקא התחשק לי לדבר איתך. אולי מחר. ביי בנתיים, לילה גייל שיהיה לך

סורי לכולם שתפסנו שירשור...סאנשיין!

אבל זה חשוב!!... סאנשיין את יודעת מה אני עושה כל יום שישי.... :)) ואחרי זה אני הולכת לישון כי זה מעייייף... אבל אני יראה אם אני אצליח להחזיק מעמד... אם אני יהיה זה יהיה בסביבות 9 ככה... בערב כן!!..

ליעל.. כי...

היא החליטה לקרוא לי טדי על שם טד..(יש סיבה אבל זה מסוך אז עזבו..) ועכשיו כל העולם קורא לי טדי... אז הייתי חייבת למצוא לה נייק,... ולא מצאתי משו יותר טוב מסאנשיין... בשבילה... האמת רציתי אית´ן... אבל לא...

lolly1

New member
גיסתי סתם 2 שאלות:

מה עם הסקר..?? ומה עם המילים של השיר ששלחתי לך?? את מתעלמת ממני...

mor 5

New member
דיי תגידי לי שאת צוחקת שאת אומרת

4!!! אין סיכוי 4!!! מה אנחנו כל כך מיתקדמים?!?!!?! אנשים.. חוזרים אחורה.. מי בא איתי?? נ.ב עניתי על ההודעה הריאשונה בשירשור של סילביא לאלה שהיתקשו להבין על מה הגבתי.....

סילביא

New member
נשארו רק 4

מחר משדרים את 17 ויש רק 20 בעונה הזאת.. ו14 בבאה ....... העולם לא פייר! רוצו להצביע במסך הזהב כדי שהם ינצחו!

lolly1

New member
אכן לצערנו..

רק 4.. חזרתי מביצפר והייתי בבוקר בשיעור אנגלית במחשבים.. אז מי ששמה
בעמוד 2 (לכו לבדוק..) כתבתי תודה לכל מי שאמר דברים מאוד נחמדים עלי.. פעם ראשונה שכתבתי מביצפר..

למעלה