חזרתי!!!!

The Flash

New member
חזרתי!!!!

יוהו חזרתי מחו"ל!(ארה"ב!) הגעתי ביום שישי מחודש מפרך באמריקה והיה סבבה סוף הדרך העונה החדשה של באפי מתחילה ב28 בספטמבר!!!!! הנה השמות של הפרקים הראשונים(ג´יילס ישתתף ב10 הפרקים הראשונים של העונה!) 1.Lessons 2.Beneath You 3. Same Time, Same Place 4.Help 5.Anya אני לא יכול לחכות!!! איך הלך בארץ בנתיים?

לא יאמן מה שהם עברו שם

דרך אגב ידעת שהם פעלו בשיתוף עם יחידות מיוחדות {מטעמי ביטחון שדה אסור להזכיר את שם היחידות} של צהל כלומר יחידות שלנו פעלו בעירק במילחמת המיפרץ

trilliane

Well-known member
מנהל
זהירות!../images/Emo58.gifים לבאפי 6 ו-7 מעלי!

שמחים לראות שחזרת, אבל מה קרה, ארה"ב השכיחה ממך את אזהרת הספוילרים? מילא זה, אבל לפחות תן מידע נכון: העונה השביעית מתחילה בארה"ב ב-24 בספטמבר (ולא ב-28). כמו כן, "קלרקס" של קווין סמית נקרא בעברית "מוכרים בלבד" למיטב ידיעתי.

The Flash

New member
סורי וסורי....

אני ראיתי פרומו בUPN שבו אמרו 28...טוב מילא ואני לא זוכר את השם בעיברית כי אף פעם לא ראיתי אותו עם כתוביות בעברית סורי על ה"ספויילרים" שהם בעצם רק שמות פרקים...לא הייתי קורה לזה ספויילר

trilliane

Well-known member
מנהל
בעניין הספוילרים ../images/Emo58.gif 6 ו-7

בוא נתחיל מזה שציטטת את ג´יילס מסוף עונה 6. מסכים איתי שזה ספוילר לסוף עונה 6? מי שלא ראה לא אמור בכלל לדעת שג´יילס חוזר בפרקים האלה, ובטח לא את משפט המחץ הזה. מעבר לכך, כתבת שהוא מופיע ב-10 הפרקים הראשונים. אני אישית לא עושה מזה עניין, אבל יש אחרים שלא רוצים לדעת אילו שחקנים (אורחים) יופיעו מתי, כי זה מרמז על הדמות שלהם והם לא רוצים לדעת את זה (להזכירך, ג´יילס כרגע שחקן אורח, לא קבוע). בעניין שמות הפרקים - לא יודעת אם הייתי קוראת לזה ספוילר, אבל אלה שמות פרקים של עונה שטרם שודרה בכלל, ואולי יש אנשים שלא רוצים לדעת גם את זה. בין כך ובין כך, הדברים שכתבת על ג´יילס ספוילרים בזכות עצמם - קצת לעונה 7, אבל בעיקר למי שטרם ראה את סוף עונה 6 (ועבורו זה ספוילר ענקי!).

למעלה