חזרתי

לוטה1985

New member
חזרתי

עוד שנה עברה הייתה לי יום הולדת ביום חמישי ככ רוצה לתת לעצמי השנה את המתנה הכי גדולה לצאת מעבדות לחירות אמיתית להפסיק לקזז לבלמס וחוזר חלילה לחשוב אוכל שומנים ספורט כפייתי אני פרה פרה רזה יפה שמנה אין לי כח כבר לסלט הזה בראש אני כבר מותשת ויודעת שאסור לי לוותר שאם אני רוצה לא לבלמס עלי לאכול שאם אני רוצה לחיות לאהוב ללמוד להתפתח עלי להבריא. רוצה שאלו לא יהיו רק מילים יפות, שאהיה שם שאחיה על אמת.
מקווה להצליח השנה...
ולהצליח לתמיד

קולדון

New member
מזל טוב!

מאחלת לך שנה עם הרבה שפיות וכוחות מחודשים..!

נראה שאת לגמרי מודעת, אין לי כל כך מה להוסיף...
מה שכן, יש דברים שיכולים לחזק צעדים בריאים ואולי את יכולה לתת יותר פוש מפרגן לעצמך (מתנה? חיוך? מילה טובה?) כל פעם כשאת לא מצמצמת ופועלת נכון..
כל מה שאפשר כדי לחזק את הדרך הבריאה..

לוטה1985

New member
תודה רבה רבה לכולכן מקסימות!!!!

תודה רבה זה באמת מחזק נורא ונותן תקווה כל כך תודה היה נפלא לקרוא את זה לפני השינה תודה רבה

מזל טוב

אני נתתי לעצמי את המתנה הכי יפה כשהצטרפתי לאו. איי:

http://www.oa-israel.org/

מאחלת לך שתמצאי את השלווה ואת ההחלמה שאת כל כך מבקשת, איזו משאלה יכולה להיות יותר יפה מזו ליום ההולדת...

FallenAngel3

New member
3>

מזל טוב יקירה, אני מחזקת את איחולייך לעצמך ומצטרפת בעצמי... הלוואי שתצליחי להתחיל להפוך את המילים האלה לתהליך של עשייה, שתרשי לעצמך גם לפעול נכון מבלי לתת לבהלה לזרוק אותך בחזרה לאותו איזור המוכר... את מסוגלת ♥

hory0

New member
יקרה שאת..

קראתי את מילותייך, והרגשתי כמה הרצון הזה שלך, ככ כנה ואמיתי..כמה את מותשת מהכל וכמה את מוכנה להעניק לעצמך את המתנה המופלאה והיקרה הזו.
אני מאחלת לך שתצליחי אט,אט, לפסוע בדרך שלך, צעד אחר צעד, עד שהרצון והמתנה יהפכו למציאות שהיא שלך!! אני מרגישה שעצם הרצון שיש בך, הוא שיאפשר לך להשיג את שתרצי..במוקדם יותר או במאוחר, אין זה משנה, מה שחשוב זה לא לוותר, ואט, אט לפסוע אל המטרה שהצבת לעצמך. אני מאמינה בך מאוד.

שולחת לך כוחות להפוך את המילים למציאות..
חיבוק חזק אהובה!

וכמובן מזל טוב!!

למעלה