חזרתי..

חזרתי..

אנשים חזרתי מאילת... אין לכם מושג עד כמה התגעגעתי אליכם ולמשינה בכלל!!!! יצא לי לא לשמוע אותם 4 ימים רצוף.... הייתי על סף דיכאון... טוב, חזרתי הביתה ואני שוב איתכם... "ברחובות שלנו יש קסם מיוחד"
 
יש לי שאלה אלכים

יש וידאו של משינה??????? יש איזה הופעה של משינה שהוסרטה ואפשר לקנות אותה היום???? הלכתי לחפש ויש לרוב החנויות את ההופעות של שרית חדד... חחחחחחחחחחחחחחחחחחח עלק שרית חדד אני רוצה לראות את 5 המלאכים בוידיאו לא את שרית חדד הפרחה הזאת... "ברחובות שלנו יש קסם מיוחד"
 

Lenard

New member
ננה בננה

לי יש קלטת שמוקלטת מהTV שהיא רק משינה 180 דק´ נטו...
 

Lenard

New member
חמוד...

אם הערך של הקלטת היה נמדד בכסף היית צריך להיות ביל גייטס כדי לקנות ממני אותה.
 
לא עניתם לי...

האם אפשר לקנות איפשהו קלטת וידאו של אחת מההופעות של משינה?? אפילו לא הופעה, סתם וידאו של משינה... תענו לי. בבקשהההההההה "ברחובות שלנו יש קסם מיוחד"
 
יש לי

2 הופעות שלהם. ההופעה האחרונה בפארק הירקון ב 1995 והופעה בפסטיבל ערד בשנת 1994. יש לך איך לשכפל את זה?
 
ישראלינאנה..

אחותי, בא לך לתת לי איי סי קיו או אי מייל ונדבר על זה...? אני אודה לך מאוד! "ברחובות שלנו יש קסם מיוחד"
 
למעלה