חזרתי....

ברור שאתה לא נומאלי אתה דפוק בשכל ../images/Emo6.gif

אבל אתה יודע מה אומרים כשבן אדם אומר על חצי עולם שהם דפוקים בשכל, ושהוא נורמאלי, כנראה שכולם נורמאליים ושהוא דפוק בשכל. חחח. לא שאני כזה,אבל
חחח

מאוד נפגעתי מתגובתך לנחמן שלנו

בכלל לכל אדם יש לפנות בדרך ארץ - באהבה ... כל טוב לך!

יופי תתחילו לחפש סיבה לריב

א נחמן יכול לענות בשביל עצמו ב שמעת על המושג "הומור"? תחייך ותהיה פחות חמוץ ג תפסיק לחפש רע במה שאני כותב ד דרך ארץ זה גם כולל לא להתערב בדברים שלא קשורים אליך

אני חייב להגיב...‏ ‏

ת`אמת אין לי הרבה מה לומר בעניין וגם "זה לא דרך ארץ להתערב וכו`‏...‏ " אבל אני מוחה על הזילזול בנחמן היקר שלנו כלומר אם היה בזה טיפ טיפ ה של רצינות אז אני מוחה.‏ אבל אם זה היה ‏‏(ברור שזה היה‏) סתם בצחוק ולא בתור כוונה לזלזל אז אני מבין ואין מה להתווכח.‏ דבר אחרון :‏ כל הגולשים כאן בפורום שלנו הסמויים והלא סמויים אנחנו משפחה אחת גדולה שנקראת הומואים דתיים ‏.‏ אוהבים אחד את השני...אאאא בכל אופן אני אוהב כאן את כולכם ומחכה למסרים שלכם.‏ אז מקווה שהבנתם.‏ אאההה אם קראת הכל בניחותא אז הבנת מה שרציתי להגיד.‏ ‏

Nחמן

New member
לא! תפסיקו לריב!

נצח הוא אדם רציני. כנראה לא הבין את מה שהבנתי אני וכבר הגבתי לו ישירות. חות מזה דע לך, שאני נאלץ לעזוב את הפורום לתקופה של כשבועיים. אז אם גם אתה תעזוב, מי ישאר?...

Nחמן

New member
באמת לא כדאי

נצח התכוון לטובה אך פשוט לא הבין אותך. הפורום הוא פורום נפלא. גם אני הייתי אמור לעזוב אותו אולם התאונה שינתה את מהלך הדברים ועתה אני נאלץ לעזוב זמנית מסיבות, שאינן תלויות בי. אני בטוח, שעוד תפיק תועלת רבה ממנו.

eclipse angel

New member
חחחח איך זה תמיד מגיע למצב הזה

כל ההתחסדויות האלו... העלבויות.. פשוט בובות חרסינה איכס די עם הדבק הזה

Nחמן

New member
זה בסדר

אל תסתכל בקנקן אלא במה שיש בו. מתוכן ההודעה ניכר, שהוא כתב אותה בצורה היתולית בלא כוונה לפגוע. אחרת - הודעה כזאת הייתה מוסרת מיידית. תודה על הרגישות, נצח!

Nחמן

New member
לפחות אחד

אומר את האמת... ככה דוגרי! ישיר!...
אז אני לא היחיד...

oriel ahamud

New member
הייי מה המצב?

יש פה בחורים נהדרים, באחריות. כגון מנהל הפורום חתיך שלא מהעולם הזה.

למעלה